HPK solmi jatkosopimuksia hyökkäykseen ja valmennukseen − mestaruuden ratkaisseen Nenosen sopimuksessa pykälä ulkomaille siirtymisestä

LIIGA / Uutinen
Markus Nenonen sinetöi HPK:n mestaruuden jatkoaikamaalillaan finaalien seitsemännessä ottelussa Kärppiä vastaan.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net
Hämeenlinnan Pallokerho tiedottaa solmineensa vuoden mittaiset jatkosopimukset hyökkääjiensä Markus Nenosen ja Miro Ruokosen kanssa. Myös Janne Sinkkonen jatkaa HPK:n A-nuorten päävalmentajana.

HPK tiedotti seuran verkkosivuilla keskiviikkona, että hyökkääjät Markus Nenonen ja Miro Ruokonen jatkavat seuran vahvuudessa myös tulevan kauden. Nenosen sopimukseen kuuluu optio ulkomailla siirtymisestä. Samalla ilmoitettiin, että Janne Sinkkonen jatkaa HPK:n A-nuorten päävalmentajana tulevankin kauden.

27-vuotias Nenonen pelaa toista kauttaan HPK:n riveissä. Hän on aloittanut kautensa maltillisesti tehoin 3+3=6. Viime kaudella hän huipensi HPK:n finaalikevään mestaruuden ratkaisseella jatkoaikamaalillaan.

Ruokosella, 23, on meneillään viides kausi HPK:n edustusjoukkueen matkassa. Tällä kaudella mies on iskenyt viisi maalia ilman syöttöpisteitä.

− Näen, että Markus ja Miro ovat molemmat pelaajia, jotka kantavat HPK:n urheilukulttuuria. He vievät tätä ensi kaudelle niin urheilullisesti kuin pelillisesti, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi jatkosopimuksia seuran tiedotteessa.

Seuran A-nuorten joukkueen päävalmentajana jatkaa kokenut Janne Sinkkonen. Hänen johtamansa joukkue majailee kirjoitushetkellä A-nuorten sarjan sijalla kahdeksan.

− Janne on tehnyt hyvää työtä ja edennyt niiden tavoitteiden mukaan, joita olemme asettaneet ja edellytämme HPK:n U20-joukkueen toiminnalta. Pelaajien ja pelin kehitys on mennyt oikeaan suuntaan ja olemme tyytyväisiä tämänhetkiseen toimintaan, Toivola kertoo sopimuksesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle