HPK-kauden jälkeen takaisin pohjoiseen − Viivi Iso-Kouvola palaa RoKiin

Naisten Liiga / Uutinen
Viivi Iso-Kouvola pukee jälleen RoKi-paidan ylleen.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

RoKin naisten liigajoukkue tiedotti perjantaina, että Viivi Iso-Kouvola palaa rovaniemeläisten riveihin ensi kaudeksi. 25-vuotias hyökkääjä pelasi viime kauden HPK:ssa, jossa 28 runkosarjaottelua toivat tehot 1+2 ja kuusi pudotuspelikamppailua sujuivat pisteittä.

− Hienoa palata takaisin Rovaniemelle ja saada jälleen pukea RoKi-paita päälle ensi kaudella. Tulevalta kaudelta odotan erityisesti, että pääsen kehittämään itseäni urheilijana huippuolosuhteisiin ja tuomaan kentälle matkan varrella kerätyn kokemuksen. Haluan auttaa joukkuettani kaikin keinoin kehittymään kauden aikana sekä kapuamaan kohti yhteisiä tavoitteita, Iso-Kouvola pohti tiedotteessa.

Ennen Hämeenlinnaan lähtöään hyökkääjä teki RoKi-nutussa Naisten Liigan piste-ennätyksensä 4+7=11. Karsintojen kuudessa ottelussa hän iski 2+3=5 pistettä. Iso-Kouvola toimi myös rovaniemeläisten varakapteenina.

RoKin naisten joukkueen komentoonsa ottanut päävalmentaja Oona Parviainen tuntee Iso-Kouvolan entuudestaan.

− Mahtava saada Viivi takaisin Rovaniemelle. Pelasin Viivin kanssa samassa joukkueessa ennen kuin lopetin, joten hän on erittäin tuttu pelaaja. Viivi tuo joukkueeseen paljon positiivista energiaa niin kopissa kuin kentällekin. Hän on todellinen taistelija, joka pelaa tilanteet loppuun. Hänellä on erityisen hyvä veto, jota tullaan varmasti hyödyntämään. Viivin tulon myötä meillä on joukkueessa sopiva kattaus kokemusta ja nuoruuden intoa, luotsi summaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle