HPK-kapteeni Friman jokeripaitaan − "Aineksia kasvaa vieläkin paremmaksi"

KHL / Uutinen
Frimanin tulevat kaudet kuluvat Jokereissa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Jokerit hankki KHL-miehistöönsä lisää vahvistuksia Liigasta, kun HPK:n kapteenina toiminut puolustaja Niklas Friman siirtyy helsinkiläisseuraan.

26-vuotiaan Niklas Frimanin sopimus Jokerien kanssa on kaksivuotinen. Viime kausien aikana myös maajoukkueessa pelannut puolustaja odottaa uusia haasteita innolla.

− Tämä on minulle uusi urheilullinen haaste, jota halusin tavoitella. Uskon, että pystyn ottamaan kehitysaskelia eteenpäin, ja tässä erittäin kilpailukykyisessä joukkueessa meillä on mahdollisuudet ihan mihin vain, Friman kommentoi.

− Frimanin puolustuspelaaminen, kamppailuvoima ja alivoimaosaaminen tuovat tärkeän lisän joukkueeseemme. Hän omaa vahvan luonteen ja on esimerkillinen joukkuepelaaja, mistä osoituksena hän toimi kapteenina HPK:ssa. Mestaruuden voittaminen ja nousu maajoukkueeseen kertovat pelaajan kehityksestä ja hänellä on aineksia kasvaa vieläkin paremmaksi Jokereissa, Jokerien GM Jari Kurri kommentoi.

Frimanille on ehtinyt kertyä 363 ottelua Liigassa, ja näissä hän on kirjauttanut tehot 20+46=66. HPK:n lisäksi hän on edustanut TPS:ää ja JYPiä.

» Lähetä palautetta toimitukselle