HPK ja FPS solmivat yhteistyösopimuksen − monivuotisuus ja kokonaisvaltaisuus ratkaisun avaintekijöinä

MESTIS / Uutinen
FPS tekee ensi kaudella yhteistyötä HPK:n kanssa.
Kuva © Sami Kemppainen, sami.kemppainen@jatkoaika.com
HPK ja FPS tekivät pitkän yhteistyösopimuksen. Sopimukseen sisältyy kokonaisvaltainen suunnitelma urheilullisesta ja hallinnollisesta yhteistyöstä.

HPK:n ja FPS:n solmima yhteistyösopimus kattaa seuraavat kolme kautta eli ulottuu kevääseen 2023 saakka. Seurat sopivat lisäksi kahdesta optiovuodesta. Sopimus on voimassa sillä ehdolla, että FPS pelaa Mestistä.

Sopimus mahdollistaa sujuvamman pelaajaliikenteen seurojen välillä, mutta HPK haluaa myös tarjota FPS:lle tukea myös taloudellisesti sekä hallinnollisesti. Forssalaisseurassa juuri tuen kokonaisvaltaisuus sekä pitkä sopimus nähtiin merkittävinä asioina.

− Heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien kävi selväksi, että FPS:llä on vahva tahtotila viedä Forssa takaisin uskottavaksi Mestis-organisaatioksi ja kehittää toimintaa pitkäjänteisesti. Tämä antaa meille tulevaisuuteen erittäin hyvät yhteistyömahdollisuudet. Meillä on vahva usko, että FPS tulee onnistumaan tässä hankkeessa, kertoi HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

− Meidän puoleltamme kaikkein vahvin asia sopimuksen syntymisen kannalta oli tuen kokonaisvaltaisuus. Sopimuksen ansiosta saamme tukea, pelaajiston ja valmennuksen puolelle, kuin myös seuran hallinnolliselle osa-alueelle. Tässä asiassa olemme olleet yhteisymmärryksessä koko ajan. Myös sopimuksen monivuotisuus oli meille iso asia. Löysimme HPK:sta kumppanin, joka haluaa olla meidän kanssamme pitkään, FPS:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle