HPK hamstrasi jälleen puolustajan TPS:stä

LIIGA / Uutinen
Lukka siirtyy Turusta Hämeenlinnaan.
Kuva © Timo Savela
HPK tiedotti tiistaina tehneensä sopimuksen TPS:stä poistuneen Santeri Lukan kanssa.

HPK on tehnyt kahden vuoden sopimuksen kauden alun sekä viime kauden TPS:ssä pelanneen Santeri Lukan kanssa. TPS tiedotti aiemmin aamulla purkaneensa sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lukka on HPK:n kokoonpanon kolmas TPS:stä muutaman viime kauden aikana siirtynyt puolustaja, sillä myös kesällä hankittu Elmeri Eronen tuli Hämeenlinnaan Turusta. Niklas Friman puolestaan kävi TPS-vuosiensa jälkeen kuuden pelin verran koeajalla HPK:ssa syksyllä 2016 ennen siirtymistään seuraavana kesänä pysyvästi Kerhoon. Myös Arto Laatikainen ehti pelata kaudella 2014-15 viisi peliä TPS:ssä.

HPK tiedotti samalla puolustaja Nico Nurmikannan olevan kaksi kuukautta sivussa perjantain Tappara-pelissä saadun loukkaantumisen vuoksi.

Käyttäjän awennstrom kuva

Kommentti: Antti Wennström

HPK:n Mika Toivola oli hereillä oikeaan aikaan. Pelaajistosta Kerhon suurin murheenkryyni on kuluneella kaudella ollut maalivahtipeli, mutta osaltaan siihen ovat vaikuttaneet myös viime kautta heikompi kiekollinen peli sekä puolustaminen. Siinä missä HPK oli viime kaudella laukaisuhallinnassa Liigan eliittiä, on se tällä kaudella ollut laukaisuyritysprosentiltaan toiseksi viimeinen.

Ongelma on liittynyt paljon vastustajan kykyyn pelata paremmin Kerhon pelitapaa vastaan, mutta viisikon vaikeudet kuormittavat usein ensimmäisenä heikompia pelaajia. Etenkin Arto Laatikaisen pelikiellon kyyti oli välillä kylmää. Nyt Lukan pelitason pitäisi nostaa joukkueen varmuutta mukavasti. Hyvä hankinta, HPK.

» Lähetä palautetta toimitukselle