HPK Kiekkonaisille kova vahvistus maalitolpille – Meeri Räisänen palaa Hämeenlinnaan parin vuoden jälkeen

Naisten Liiga / Uutinen
Meeri Räisänen saa vetää tällä kaudella jälleen oranssin paidan ylleen.
Kuva © Jarno Hietanen
Meeri Räisänen vaihtoi ulkomaat Hämeenlinnaan ja lähtee jahtaamaan kolmatta Suomen mestaruuttaan HPK Kiekkonaisten maalinsuulla.

HPK Kiekkonaiset tiedottavat päässeensä sopimukseen maajoukkuetason pelaajan kanssa. 31-vuotias Meeri Räisänen palaa Hämeenlinnaan kahden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Samalla yhteistyö HPK:n juniorijääkiekon kanssa syvenee entisestään, sillä Räisäsen voi todennäköisesti tavata myös poikien juniorijoukkueiden maalilla. 

Joukkueen manageri Jorma Hassinen on tyytyväinen solmittuun sopimukseen.

– Neuvottelut Meerin kanssa etenivät hyvässä hengessä, hän tietää mihin on tulossa. Meeri tuo mukanaan kokemusta päivittäiseen toimintaamme. Pitkään ammattilaisena pelanneena hän tietää, mitä voittaminen ja huipulle pääseminen vaatii. Nuorten pelaajiemme on hyvä ottaa hänestä mallia. Tietysti hänen panoksensa myös maalissa on kiistatta suuri.

Päävalmentaja Mari Saarinen uskoo kilpailun kovenevan pelaavan maalivahdin paikasta. 

– Meeri tuo meille omalla panoksellaan mahdollisuuden taistella entistä paremmin isoista asioista kevättä ajatellen. Maalivahtiosasto vaatii nykyjääkiekossa vähintään kolme pelaavaa maalivahtia ja kilpailu pelipaikoista on nyt Meerin tulon myötä todellista.

Räisänen on saavuttanut urallaan paljon niin maajoukkueessa kuin seurajoukkueissa. Hänet on valittu kaksi kertaa MM-kisojen All Stars -maalivahdiksi ja kolmesti Naisten Liigan parhaaksi maalivahdiksi. Taskusta löytyy myös kaksi Suomen mestaruutta. 

Hassisen ja Saarisen sitaatit ovat suoraan seuran tiedotteesta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle