HK Sotšin urheilutoimenjohtaja Konstantin Isakov kuoli koronavirukseen

KHL / Uutinen
Konstantin Isakov on kuollut.
Kuva © Saimi Airaksinen
KHL:n runkosarjan on määrä alkaa syyskuun alussa. Konstantin Isakovin kuolema on tiettävästi ensimmäinen sarjaan liittyvä koronaviruskuolema.

KHL-joukkue HK Sotšin urheilutoimenjohtaja Konstantin Isakov, 54, on kuollut koronavirukseen. Seura kertoi asiasta Twitter-tilillään.

KHL-kauden on tarkoitus alkaa 2. syyskuuta. Isakovin kuolema on tiettävästi ensimmäinen sarjan ympärillä tapahtunut koronaviruskuolema. Isakov teki pelaajauran kotimaansa sarjojen lisäksi Ruotsin alemmilla sarjatasoilla.

Isakov oli mukana järjestämässä KHL:n ensimmäistä harjoituspeliturnausta elokuussa, josta Avangard Omsk vetäytyi muiden turnauksen joukkueiden ilmoitettua positiivisista koronavirustestituloksista.

Muokattu: 22.8.2020, kello 11.34: Lisätty tieto harjoituspeliturnauksesta, jota Isakov oli järjestämässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.