HIFK:n ykkösvitja uusiksi, Kärpiltä Kupari palaa askiin − HPK järjestäytyy uudelleen

LIIGA / Uutinen
Rask ei ole mukana sarjan kolmannessa pelissä Oulussa.
Liigassa pelataan lauantaina molempia puolivälieräsarjoja. Tappara ja HPK kohtaavat toisen kerran, Kärpät ja HIFK mittelevät paremmuudesta kolmannessa kamppailussa. Kirvesrintoja lukuun ottamatta kaikki joukkueet muuttavat miehistöjään.

Joonas Rask on sivussa Kärppien ja HIFK:n kolmannesta välierästä. Hänen paikkansa ykkösketjussa ottaa Juho Keränen. Nelosketjuun nousee uutena miehenä Ilmari Pitkänen. Jasse Ikonen tulee Juha Jääskän vitjan toiseen laitaan.

Rasmus Kupari palaa oululaisten kakkosketjun keskelle. Laidoilla pelaavat Radek Koblizek ja Aleksi Heponiemi. Muun muassa Jari Sailio tipahtaa kolmoskenttään ja saa vierelleen Michal Kristofin sekä Oskar Osalan.

Tappara pitäytyy samassa kokoonpanossa, mutta HPK vaihtelee laitureidensa sekä pakkiensa paikkoja. Otto Paajasen ketjussa nähdään Valtteri Puustinen ja Niclas Luceniuksen triossa hyökkää uutena Markus Nenonen.

Jere Innala ja Robert Leino saavat vierelleen Eetu Tuulolan. Miro Ruokonen ja Henri Kanninen vaihtavat paikkoja nelosketjun ja 13. hyökkääjän paikan välillä. Puolustuspäässä Markus Niemeläinen ja Niclas Almari vaihtavat paikkoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle