HIFK:n U18-joukkueessa todettiin koronatartunta − altistuneita muissakin ikäluokissa

Muut Sarjat / Uutinen
HIFK:n juniorijoukkueiden harjoitukset keskeytyvät.
HIFK:n U18-joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Koko U18-joukkue on karanteenissa ja lisäksi karanteenissa on pelaajia U20- ja U16-joukkueista.

HIFK tiedotti maanantaina, että seuran U18-joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Tartunnan vuoksi koko U18-joukkue on asetettu karanteeniin sunnuntaina.

U18-joukkueen lisäksi karanteeniin joutuvat kolme U20- ja kolme U16-joukkueen pelaajaa, jotka osallistuivat U18-joukkueen harjoituksiin viime viikolla. U18-joukkueen mukana olleet muiden ikäluokkien pelaajat testataan uudelleen maanantaina. U20- ja U16-joukkueiden harjoitukset ja muut kokoontumiset keskeytetään testituloksien saamiseen asti.

Helsinkiläisten U18-joukkue pelasi viime viikolla ottelut HPK:ta ja KooKoota vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Petteri Lindbohmilla todettu korona, EHC Biel-Biennen joukkue karanteeniin
27.10.2020 20:24
Petteri Lindbohm on joukkueensa toinen koronaan sairastunut pelaaja.
Uutinen
Uutinen
Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen
23.10.2020 0:04
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.

Lue myös