HIFK:lle toivottu paluumuuttaja − Rask palaa neljä vuotta kestäneeltä Ruotsin keikalta

LIIGA / Uutinen
Joonas Rask palaa HIFK:n riveihin.
HIFK on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Joonas Raskin kanssa. Hän edusti aiemmin helsinkiläisjoukkuetta viiden kauden ajan.

Parhaalla Liiga-kaudellaan 38 tehopistettä tehnyt Joonas Rask palaa HIFK:hon kahden vuoden sopimuksella. Viimeiset neljä kautta Rask pelasi Ruotsin SHL:ää, ensin kaksi kautta Örebrossa ja sen jälkeen kaksi kautta Luulajassa.

– Todella innoissani olen paluusta. Odotan kovasti sitä hetkeä, kun tapaa jätkät ja päästään aloittamaan treenaaminen kimpassa, kommentoi Rask sopimustaan.

HIFK-vuosinaan Rask oli erityisen vahva pudotuspeleissä, joissa hän teki viiden vuoden aikana 47 tehopistettä. SM-hopeaa tuoneena keväänä 2016 Rask oli pudotuspelien pistepörssin toinen seurakaveri Teemu Ramstedtin jälkeen.

HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelaisen mukaan Raskin kanssa on käyty keskusteluja jo pitempään.

– "Rasse" pelasi neljä vuotta ulkomailla, mutta yhteydenpitomme on jatkunut kaikkien näiden vuosien ajan. On hienoa, että hän päätti tulla takaisin meille. Saamme Joonaksesta erittäin sitoutuneen, työteliään ja kevään kovissa peleissä tasonsa osoittaneen pelaajan, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle