HIFK:lle erinomaisia uutisia – tärkeät keskushyökkääjät palaavat kokoonpanoon

LIIGA / Uutinen
Tapparan ja HIFK:n välinen sarja on ollut viihdyttävää peliä.
Tapparan ja HIFK:n välinen välieräsarja jatkuu Nokia-areenassa. Helsinkiläiset saavat hyökkäykseen takaisin Eetu Koivistoisen, Miro Väänäsen sekä Juha Jääskän.

Nokia-areena on loppuunvarattu, kun Tappara ja HIFK kohtaavat neljättä kertaa välierissä. Otteluvoitot ovat tällä hetkellä tamperelaisille 2–1. 

Tapparan kokoonpano säilyy miehistön osalta täysin ennallaan keskiviikon kolmannesta välierästä. Rotaatiossa on yksi muutos, sillä ykkösketjun puolustajaksi nousevat Mikael Seppälä ja Maksim Matushkin. Veli-Matti Vittasmäen ja Valtteri Kemiläisen muodostama pari putoaa ykkösketjusta kakkosketjun takalinjoille. 

HIFK:lla Juha Jääskä, Eetu Koivistoinen ja Miro Väänänen palaavat kokoonpanoon, joten keskiviikkona pelanneet Kevin Roy, Kasper Halttunen ja Jesse Seppälä ovat sivussa.

Jääskän johtamassa ykkösketjussa laidoilla ovat Kristian Vesalainen ja Iiro Pakarinen, Koivistoisen kaverina kakkosketjussa ovat Roni Hirvonen ja Julius Nättinen ja Väänäsen johtaman nelosketjun laidoilla viilettävät Teemu Tallberg ja Micke-Max Åsten

Otto Paajasen kanssa kolmosketjussa ovat Leevi Teissala ja Aleksanteri Kaskimäki. Helsinkiläisten puolustuksessa Victor Berglundin pariksi nousee Otso Rantakari ja Eddie Larsson saa parikseen Otto Salinin, joten Einari Luhanka putoaa seitsemännen puolustajan tontille. 

Kesken ottelun keskiviikkona penkille otettu Roope Taponen palaa HIFK:n maalille. Toisessa päädyssä jatkaa tutusti Christian Heljanko.

» Lähetä palautetta toimitukselle