HIFK:lla koronavirustartunta, myös SaiPa karanteeniin

LIIGA / Uutinen
HIFK:n vire kaukalossa on ollut huimaa, mutta karanteeni tuo pelitaukoa.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautiviranomainen on asettanut HIFK:n kahden viikon karanteeniin 14.3. todetun koronatartunnan johdosta. Myös HIFK:n vastustajana lauantaina 13.3. olleen SaiPan toiminta on keskeytetty ja joukkue asetettu karanteeniin. 

HIFK:ta perjantaina 12.3. vastaan pelannut KooKoo on asettunut omaehtoiseen karanteeniin odottamaan lisätietoja tartuntatautiviranomaisilta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös