HIFK sorvasi tukun avainpelaajien jatkosopimuksia – Joonas Lyytinen ja ruotsalaiskaksikko tulevan kauden kulmakiviä

LIIGA / Uutinen
Joonas Lyytinen tuulettaa myös ensi kaudella punanutussa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
HIFK julkisti kuusi jatkosopimusta, helsinkiläisjoukkueella on kasassa tukeva 15 pelaajan runko tulevalle kaudelle. Uusia nimiä ja päävalmentajan henkilöllisyys vahvistetaan ensi viikolla.

HIFK tiedotti tehneensä jatkosopimuksen kuuden viime kauden pelaajansa kanssa.

Helsinkiläispuolustuksen kulmakiviä tulevalla kaudella ovat vuoden sopimuksilla HIFK-paidassa jatkavat Joonas Lyytinen ja neljännen kautensa seurassa aloittava ruotsalaiskonkari Johan Motin.

– Viime kausi sen näytti, että steppejä on otettu eteenpäin, ja mennään hyvään suuntaan. Toivottavasti sama kehitys jatkuu ensi kaudella, ja saadaan niin joukkueena kuin yksilöinä tulosta esiin, vahvan kauden pelannut Lyytinen pohtii HIFK:n kotisivuilla.

Myös ruotsalaishyökkääjä Sebastian Dyk ja Teemu Tallberg jatkavat punanutussa vuoden mittaisilla sopimuksilla. Maalivahti Niilo Halonen ja hyökkääjä Juha Jääskä puolestaan sopivat kahden vuoden jatkopestistä.

HIFK on toistaiseksi julkistanut 15 pelaajan sopimuksen kaudelle 2021–2022. 

– Olemme tyytyväisiä siihen, että saimme varmistettua näin monen meille tärkeän pelaajan jatkamisen HIFK:ssa. Joukkueeseen tulee vaihtuvuutta, mutta näiden jatkosopimusten myötä siinä on myös jatkuvuutta. Joidenkin meillä viime kaudella pelanneen pelaajan osalta tilanne on vielä auki ja joukkueen rakentaminen jatkuu kesän yli, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle