HIFK saa Melartin takaisin tärkeään otteluun – Levtchi ja Rauhala sivussa tamperelaisten riveistä

LIIGA / Uutinen
Ilari Melart palaa jälleen HIFK:n ykköspakkipariin.
Tapparalla on mahdollisuus varmistaa finaalipaikka HIFK-sarjan viidennessä ottelussa. HIFK saa puolustukseensa takaisin Ilari Melartin.

Tappara on enää voiton päässä finaalipaikasta, kun Tappara isännöi kolmannen kerran peräjälkeen HIFK:ta. Kotijoukkueen ketjukoostumukset on myllätty täysin uuteen uskoon, ja vierasjoukkue puolestaan saa ykköspakkinsa Ilari Melartin takaisin.

Kaksi edellistä ottelua lukemin 5–2 voittaneen Tapparan ketjukoostumuksissa nähdään muutoksia Otto Rauhalan ja Anton Levtchin poissaolojen vuoksi. Toisaalta paluun pelaavaan kokoonpanoon tekee Patrik Virta, joka pelasi viimeksi helmikuun alussa.

Veli-Matti Vittasmäki ja Valtteri Kemiläinen palaavat ykköspakkipariin, kun he vaihtavat paikkoja Mikael Seppälän ja Maksim Matushkinin kanssa. Pakkipareihin ei ole tehty muutoksia.

Ykkösketju jatkaa tutussa muodossa, mutta kakkosketju on nyt muodossa Waltteri MereläMarcus DavidssonNiko Ojamäki. Kolmannessa hyökkäysvitjassa Juuso Ikosen laidoilla hyökkäävät Petteri Puhakka ja Jonathan Davidsson. Geoff Platt palaa Virran tapaan nelosketjuun, jossa toisella laidalla viilettää Philip Granath.

HIFK:n kokoonpanossa on vähemmän muutoksia, mutta joukkueen kannalta muutokset ovat positiivisia, kun Ilari Melart palaa ykköspakkipariin Otso Rantakarin pariksi ja Sebastian Dyk on merkitty mukaan ylimääräiseksi hyökkääjäksi. Victor Berglund jätti edellisen ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi, eikä pelaa joukkueiden viidennessä kohtaamisessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle