HIFK pestasi pelaajia neljän Suomen mestaruuden edestä − Otto Paajanen ja Otto Karvinen palaavat HIFK-paitaan

LIIGA / Uutinen
Otto Paajanen palaa yhden Ruotsissa vietetyn kauden jälkeen takaisin Helsinkiin.
Kuva © Joonas Kämäräinen
HIFK tiedotti aiemmin torstaina kolmen nuoren pelaajan sopimuksista ja jatkoi sopimusten julkaisua saman päivän aikana kiinnittämällä useita runkopelaajia ensi kaudelle. Mestaruuden Lukossa voittanut Eetu Koivistoinen siirtyy helsinkiläisjoukkueeseen.

Aiemmin torstaina HIFK julkaisi kolmen nuoren pelaajan sopimukset, kun Leevi Teissala, Otto Salin ja Mico Luoto liittyivät joukkueeseen.

Helsinkiläisseura jatkoi sopimusten tykittämistä samana päivänä, kun joukkoihin astelivat maalivahti Michael Garteig, hyökkääjät Eetu Koivistoinen, Otto Paajanen, Jere Innala, Roni Hirvonen ja Otto Karvinen sekä puolustaja Kasper Kotkansalo.

Innalan sopimus kattaa ensi kauden ja yhden optiokauden. Garteigin kontrahti on puolestaan yhden kauden pituinen. Viiden muun pelaajan sopimukset ovat kaksivuotisia. 

Garteig muistetaan Tapparasta ja Paajanen HIFK:n lisäksi HPK:sta. Garteig palaa Liiga-kaukaloihin DEL-liigan ERC Ingolstadtista ja Paajanen SHL:n Leksands IF:stä.

Innala puolestaan takoi aiemmin tulosta HPK:ssa. Hirvonen ja Kotkansalo saapuvat HIFK:hon Ässistä. Karvisella on kokemusta aiemminkin HIFK:sta ja sen lisäksi TPS:stä, Sportista ja Kärpistä.

Niin Innalan, Paajasen, Karvisen kuin Koivistoisenkin palkintokaappia komistaa Liigan kultamitali. Koivistoinen voitti kuluneena keväänä pudotuspelien pistepörssin Lukon paidassa. Runkosarjassa hän oli joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle