HIFK perustaa joukkueen nuorille, joiden on vaikea osallistua tavanomaiseen joukkueurheiluun

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Jääkiekko kuuluu kaikille, todetaan HIFK:n tiedotteessakin.
HIFK:n tiedotteen mukaan joukkueeseen voivat tulla ne, joiden on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua tavanomaiseen joukkueurheiluun.

Helsingin IFK perustaa uuden juniorijoukkueen, joka on tarkoitettu 8−18-vuotialle lapsille ja nuorille. Toiminnan tavoitteena on pitää hauskaa yhdessä urheiluharrastuksen parissa ja oppia liikunnallisia taitoja.

Joukkueen ensimmäinen yhteinen tapahtuma on määrä järjestää 20.9. Joukkueeseen ovat tiedotteen mukaan tervetulleita kaikki, jotka vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi eivät voi osallistua tavanomaiseen joukkueurheiluun.

Joukkue harjoittelee kerran viikossa Pirkkolan jäähallissa ja syyskausi maksaa 20 euroa. Osallistumismaksu sisältää harjoituspaidan ja kaksi lippua HIFK:n liigaotteluihin alkavalle kaudelle.

Käyttäjän lseppa kuva

Kommentti: Lassi Seppä

Tällaiset uutiset lämmittävät mieltä. Jokainen haluaa kuulua porukkaan ja päästä tekemään asioita, joista nauttii.

Suomessakin on paljon heitä, jotka eivät pysty HIFK:n mainitsemien asioiden vuoksi esimerkiksi pelaamaan tavanomaista jääkiekkoa. On upeaa, että HIFK:n kaltainen iso seura perustaa oman joukkueen tällaiselle toiminnalle.

Jääkiekko kuuluu kaikille ja on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus kokea lajin hienous omien ominaisuuksien ja lähtökohtien sallimalla tavalla. Siksi nostan hattua HIFK:lle.

» Lähetä palautetta toimitukselle