HIFK paljasti: Anton Lundellilla on koronavirustartunta

LIIGA / Uutinen
Lundell on yhä sivussa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Helsinkiläisseura kertoi, että sen tähtihyökkääjä Anton Lundell sai koronavirustartunnan. Lundell oli mukana Leijonien EHT-joukkueessa Ruotsissa.

Anton Lundellilla on koronavirustartunta, joka pitää nuoren tähtisentterin sivussa tositoimista toistaiseksi. HIFK kertoi otteluennakossaan keskiviikkona, että Lundellin oireet ovat olleet lieviä.

Lundell oli mukana Leijonissa Ruotsin Euro Hockey Tour -turnauksessa helmikuussa. Turnauksessa pelanneiden pelaajien keskuudessa todettiin useita koronavirustartuntoja.

19-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 24 ottelussa 25 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Haastattelu
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Lue myös