HIFK löysi vahvistusta puolustukseensa – ruotsalaispuolustaja Berglundille loppukauden kestävä sopimus

LIIGA / Uutinen
HIFK on etsinyt uutta puolustajaa jo tovin.
HIFK on etsinyt Joonas Lyytisen lähdöstä alkaen uutta kiekollista puolustajaa ja on nyt löytänyt riveihinsä korvaajan ruotsalaispuolustaja Victor Berglundin muodossa.

Helsingin IFK on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen ruotsalaispuolustaja Victor Berglundin kanssa. 23-vuotias Berglund siirtyy HIFK:hon NHL-seura Boston Bruinsin organisaatiosta.

– Olemme etsineet kiekollista puolustajaa Joonas Lyytisen lähdöstä alkaen. Olimme Victorin perässä jo pidemmän aikaa ja on hienoa, että saimme hänet Suomeen ja HIFK:hon. Emme suinkaan olleet ainoa seura hänen perässään, sillä eurooppalaiset seurat janoavat näitä puolustajia, urheilujohtaja Tobias Salmelainen kertoo seuran tiedotteessa.

Berglund pelasi hyvän viime kauden Bruinsin AHL-joukkue Provindence Bruinsissa, jossa 46 runkosarjaottelussa syntyi tehot 6+12=18. Tälle kaudella peliaikaa ei herunut ja puolustaja ehtikin pelata AHL:ssä vain 5 ottelua ennen HIFK:hon siirtymistä.

Berglund on aiemmin urallaan pelannut myös SHL:ssä Luleå HF:n riveissä 50 runkosarjaottelua, joissa hän teki tehot 4+17=21.

» Lähetä palautetta toimitukselle