HIFK jatkosopimuksiin ruotsalaiskaksikkonsa kanssa − Dyk ja Motin edustavat punaisia seuraavankin kauden

LIIGA / Uutinen
Sebastian Dyk viilettää IFK:n väreissä myös tulevalla kaudella.
Helsingin IFK tiedotti tiistaina ruotsalaisten Sebastian Dykin ja Johan Motinin jatkavan seurassa myös seuraavalla kaudella.

Helsingin IFK kertoi verkkosivuillaan tiistaina käyttäneensä hyökkääjä Sebastian Dykin sopimuksessa olleen option seuraavasta kaudesta. Samalla tiedotettiin toisen ruotsalaisen, puolustaja Johan Motinin, saaneen jatkosopimuksen seuraavaa kautta koskien.

Dyk, 27, siirtyi täksi kaudeksi Helsinkiin pelattuaan sitä ennen koko uransa Ruotsissa, enimmäkseen toisiksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa. Hän on IFK:n toisiksi paras pistemies tehoin 8+9=17.

− Dyk on sopeutunut nopeasti hänelle uuteen sarjaan ja ottanut paikan kärkiketjuissa. Hän on ollut tehokas ylivoimalla ja tuonut tulivoimaa meidän hyökkäykseemme, IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Motin, 30, pelaa kolmatta kauttaan Suomessa ja toistaan IFK:ssa. Oikealta laukova peruspuolustaja kuuluu joukkueensa runkopuolustajiin. Tämän kauden 20 otteluun on syntynyt vaatimattomat teho 0+3=3.

− Motin kellottaa ylivoimaisesti eniten peliminuutteja alivoimalla ja on erittäin tärkeä osa pakkikalustoamme. Hän on vahva ja luotettava pelaaja, jonka suurimmat vahvuudet ovat oman päädyn pelaamisessa, Salmelainen kommentoi Motinin sopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle