HIFK ja HPK pienin muutoksin tiukkaan iltaan − Tappara luottaa Heljankoon

LIIGA / Uutinen
Lucenius kyyristyy illalla aloituksiin HPK:n kolmosvitjassa.
Liigan välieräsarjat ovat tänään ensimmäistä kertaa katkolla, kun Kärpillä ja HPK:lla on mahdollisuus edetä tämän kauden finaaleihin. Hämeenlinnalaiset saavat tärkeän keskushyökkääjän takaisin ja oululaisten nelosketjua sentteröi maajoukkeessa marinoitu konkari.

HIFK lähtee hakemaan pakkovoittoa likimain samalla kokoonpanolla kuin millä se pelasi edellisessä ottelussa. Ainoastaan nelosketjussa Micke-Max Åsten nousee Thomas Nykoppin tilalle tämän pudotessa 13. hyökkääjäksi.

Edellispelissä seitsemäntenä pakkina pelannut Aleksi Laakso putoaa kokoonpanosta. Kärpillä Nicklas Lasu palaa ykkösketjuun saaden laidoilleen Ville Leskisen ja Radek Koblizekin.

Kakkosketjuun nuorten maailmanmestarien kanssa tulee Otto Karvinen. Michal Kristof löytyy kolmosen keskeltä, jossa laidoilla ovat Jussi Jokinen ja Jari Sailio. Oskar Osala keskushyökkää nelosvitjassa. Jussi Rynnäs palaa oululaisten riveihin kakkosveskariksi.

Tappara lähtee metsästämään sarjan kolmatta voittoa täsmälleen samalla koostumuksella kuin lauantain pelissä Hakametsässä. Myös maalilta tuolloin vaihdettu Christian Heljanko on mukana alottavana maalivahtina.

HPK saa Niclas Luceniuksen takaisin, ja hyökkääjä asettuu kolmosvitjaan laidoillaan Philippe Cornet ja Janne Tavi. Valtteri Puustinen jää kokoonpanon ulkopuolelle.

Seitsemäntenä pakkina Roope Laavaisen korvaa slovakki Jan Brejcak.

» Lähetä palautetta toimitukselle