HC TPS Turku Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut - irtisanomiset uhkaavat

LIIGA / Uutinen
HC TPS:n viime kausi sujui pelillisesti hyvin mutta jäi siitä huolimatta tappiolliseksi.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Usean tappiollisen kauden jälkeen HC TPS Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut saadakseen kustannusrakenteensa kestävälle pohjalle tulevaisuutta varten.

HC TPS Turku Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Tavoitteena on vähentää kustannuksia, tehostaa toimintaa ja saada kustannusrakenne kestävälle pohjalle.

– Huolimatta organisaation kovista ponnisteluista liikevaihdon kasvattamiseksi ja tappioiden vähentämiseksi, yrityksen toiminta on viime vuodet ollut edelleen pahasti tappiollista. Toiminnan jatkuminen on mahdollistettu vuosittaisilla osakeanneilla kerätyllä pääomalla, mikä itsessään ei riitä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamiseen. Siksi meidän tulee hakea ratkaisuja myös oman sisäisen toimintamme tehostamisella, toteaa HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen yrityksen tiedotteessa.

Yrityksen arvioitu henkilöstövähennystarve on enintään viisi henkilöä. Neuvottelujen piiriin kuuluvat kaikki yrityksen toimihenkilöt urheilutoimen organisaatiota ja tytäryhtiö Turkuhallin Palvelu Oy:n henkilöstöä lukuun ottamatta.

Joukkueeseen ja ottelutapahtumaan tehtäviin investointeihin neuvottelut eivät vaikuta.

– Menestyvä joukkue ja Suomen hienoin ottelutapahtuma ovat toimintamme perusta, Jokinen sanoo tiedotteessa.

HC TPS Turku Oy on tehnyt kahden viime kauden aikana yhteensä noin 2,9 miljoonaa euroa tappiota.

» Lähetä palautetta toimitukselle