Hämäläinen jatkaa SaiPan peräsimessä, valmennukseen tulossa myös uusi kasvo − "Lähden ylpeänä toteuttamaan SaiPan tulevaisuutta"

LIIGA / Uutinen
Hämäläinen luotsaa SaiPaa myös tulevat vuodet.
Hämäläisen valmennusryhmää täydennetään myöhemmin keväällä ulkopuolisella nimellä.

SaiPa tiedotti maanantaiaamuna Ville Hämäläisen jatkavan seuran päävalmentajan tehtävissä. Hämäläisen sopimus lappeenrantalaisryhmän kanssa on kaksivuotinen eli ulottuu kevääseen 2025 saakka. Hän nousi päävalmentajan rooliin lokakuussa, kun Pekka Virta jätti tehtävänsä lappeenrantalaisjoukkueessa.

− Olen todella kiitollinen ja iloinen mahdollisuudesta ja lähden ylpeänä toteuttamaan SaiPan tulevaisuutta – en yksin vaan yhdessä muiden kanssa. Lisää kokoa, lisää luonnetta ja lisää johtamisominaisuuksia ensi kauden joukkueelle on varmasti tulossa. Uskon vahvasti, että joukkueen ja koko organisaation suunta on eteenpäin, Hämäläinen kommentoi seuran tiedotteessa. 

Hämäläisen johtamassa valmennusryhmässä jatkavat myös päättyneeltä kaudelta tutut apuvalmentaja Santeri Immonen sekä maalivahtivalmentaja Antti Ore. Valmennusryhmä täydentyy vielä pelaajakehitykseen profiloituneella apuvalmentajalla, jonka nimen seura julkaisee myöhemmin.

– Katsomme jo tiiviisti tulevaisuuteen. Tässäkin tilanteessa pitää muistaa, että Ville Hämäläisen päävalmentajakauden aikana on tapahtunut myös paljon hyviä asioita. Kuluneen kauden tilanne on ollut monin tavoin haastava ja tästä syystä myös tätä päätöstä harkittiin pitkään, kertoo SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen.

– Uskomme vakaasti, että pitkän kokemuksen niin omalta pelaajauraltaan omaavana kuin muissa valmennuksen rooleissa SaiPassa työskennelleenä Ville on oikea valinta. Myös tulevan joukkueen runko alkaa olla viimeisiä yksityiskohtia myöten valmis ja pelaajiin liittyvät tiedotteet jaamme, kun Liiga-kausi kokonaisuudessaan päättyy, Markkanen sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle