HäSa: HPK:n U20-joukkueen pelaajan rasistinen ilmaisu viikonlopun ottelusta Jääkiekkoliiton käsittelyyn: "Tämä on yksi vakavimmista rikkomuksista, jonka voi tehdä"

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Hämeenlinnan jäähalli.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
HPK:n U20-joukkueen pelaaja käytti rasistista ilmaisua viikonlopun ottelussa KalPaa vastaan. Tapaus on Jääkiekkoliiton kurinpitoelimen käsittelyssä.

HPK:n ja KalPan U20-ottelussa viikonloppuna sattui välikohtaus, jossa HPK:n pelaaja käytti rasistista ilmaisua KalPan pelaajaa kohtaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat.

Asian vahvisti Hämeen Sanomille joukkueenjohtaja Mika Kannisto. Tapaus on edennyt Jääkiekkoliiton kurinpitoelimen käsittelyyn. HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoi HPK:n tekevän asiasta oman sisäisen selvityksensä Jääkiekkoliiton kurinpitoprotokollan lisäksi.

– Kyseessä on erittäin vakava asia, joka ei ole millään tavalla sallittua. Ei tämän vakavampaa asiaa tule kovin helposti mieleen. Tämä on yksi vakavimmista rikkomuksista, jonka voi tehdä, Toivanen lausui Hämeen Sanomien uutisessa.

– Haluamme ensin saada kaiken mahdollisen tuomaritiedon ja informaation tapahtuneesta ja käynnissä on myös oma selvityksemme. Kun nämä asiat on saatu tehtyä, kerromme enemmän siitä, mitä tämä tarkoittaa kokonaisuudessaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle