Golden Knightsin organisaatiossa muutoksia: McPhee kiekkotoimintojen johtoon, McCrimmon GM:ksi

NHL / Uutinen
Kelly McCrimmon (vas.) ja George McPhee (kesk.) siirtyvät uusiin rooleihin.
Kuva © Getty Images
Vegas Golden Knights tekee muutoksia organisaationsa. GM:nä toimineesta George McPheestä tulee kiekkotoimintojen johtaja ja apulais-GM Kelly McCrimmon nousee GM:n rooliin.

Kaksi kautta NHL:ssä pelannut Vegas Golden Knights on aloittanut hienosti. Ensimmäinen kausi toi jo paikan Stanley Cup -finaaleissa ja toinenkin kausi pudotuspelipaikan, mutta tällä kertaa joukkue hävisi ensimmäisellä kierroksella.

George McPhee toimi seuran ensimmäisenä GM:nä ja Kelly McCrimmon hänen apunaan kesästä 2016 alkaen. McPhee oli samalla myös kiekkotoimintojen johtaja, ja jatkossa hän keskittyy vain tähän rooliin. McCrimmon ottaa GM:n paikan.

− George ja Kelly ovat muodostaneet hienon tiimin. Alkaen laajennusvaraustilaisuuteen valmistautumisesta, he ovat olleet rakentamassa joukkuetta parempaan suuntaan niin varaustilaisuuden, kauppojen ja vapaiden agenttien myötä. He ovat tehneet joukkueesta mestarikandidaatin lyhyessä ajassa. Tämä muutos vahvistaa sen, että kiekkotoimintoryhmä pysyy koossa ja vahvistaa organisaatiota pitkällä tähtäimellä.

McCrimmonin nimi oli esiintynyt kandidaattien joukossa, kun Edmonton Oilersille etsitään uutta GM:ää.

» Lähetä palautetta toimitukselle