Golden Knights sopimukseen uunituoreen hankintansa kanssa - Pacioretty pelaa Las Vegasissa vuoteen 2023 saakka

NHL / Uutinen
Max Pacioretty toimi Montreal Canadiensin kapteenina vuosina 2015-2018.
Kuva © Getty Images
Vegas Golden Knights on tehnyt neljän vuoden mittaisen ja 28 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Max Paciorettyn kanssa.

Vegas Golden Knights uutisoi verkkosivuillaan seuran tehneen neljän vuoden mittaisen ja 28 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Max Paciorettyn, 29, kanssa. Aiemmin tänään Golden Knights ja Montreal Canadiens julkistivat pelaajakaupan, jossa Pacioretty siirtyi lasvegasilaisjoukkueeseen ja vastineeksi Canadiens sai Tomas Tatarin, Nick Suzukin ja toisen kierroksen varausvuoron kesän 2019 varaustilaisuuteen.

Paciorettyn uusi sopimus astuu voimaan kaudeksi 2019-2020 ja se vaikuttaa Golden Knightsin palkkakattoon seitsemän miljoonan dollarin verran. Ensi kaudella yhdysvaltalaishyökkääjä rasittaa lasvegasilaisjoukkueen palkkakattoa 4,5 miljoonan dollarin verran vanhan vuonna 2013 solmitun sopimuksen mukaisesti.

Pacioretty, 29, on Canadiensin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2007. Hän on edustanut montrealilaisjoukkuetta koko NHL-uransa ajan. Pacioretty on tehnyt pelaamassaan 626 runkosarjaottelussa yhteensä 226 maalia ja 448 tehopistettä. Viime kaudella hän kirjautti 64 pelaamassaan ottelussa 17 maalia ja 37 tehopistettä.

Pacioretty palkittiin Bill Masterton Memorial Trophylla vuonna 2012. Palkinto myönnetään vuosittain pelaajalle, joka osoittaa parhaiten urheiluhenkeä ja omistautumista jääkiekolle. Canadiens nimitti Paciorettyn seurahistorian 29. kapteeniksi syksyllä 2015.

» Lähetä palautetta toimitukselle