Genève kiinnitti lisää suomalaisväriä – Hartikainen ja Manninen jatkavat Sveitsissä

Muut Sarjat / Uutinen
Suomalaiskaksikon edustama Genève voitti CHL-mestaruuden, ja matkalla finaaliin kaatui muun muassa Lukko.
Kuva © Jenna Westerlund
Teemu Hartikainen ja Sakari Manninen jatkavat tutussa seurassa kevääseen 2025 saakka.

Genève-Servette on tehnyt yksivuotiset sopimukset Teemu Hartikaisen ja Sakari Mannisen kanssa. Alkava kausi on Hartikaiselle kolmas peräkkäinen ja Manninen aloittaa toisen kautensa Sveitsissä.

Manninen oli koko joukkueen tehokkain pistemies iskettyään 50 ottelussa 41 (18+23) tehopistettä. Pudotuspeleissä kaksi ottelua tuotti tehot 1+1. Hartikaisen vastaavat lukemat olivat 32 (8+24) tehopistettä 51 ottelussa, ja hyökkääjä ylsi sisäisen pistepörssin neljänneksi.

Edellä oli ainoastaan suomalaisia, kun Mannisen lisäksi yläpuolella olivat Sami Vatanen ja Valtteri Filppula. Suomalaisnipusta kaikki ovat jatkamassa Genèvessä Filppulaa lukuun ottamatta. 

– Meillä on vahva joukkue ja olen varma, että koemme vielä paljon hyviä hetkiä yhdessä, Manninen kommentoi.

Genève-Servette ylsi CHL-mestaruuteen saakka kaadettuaan finaalissa Skellefteån. Välierässä se kaatoi Lukon tiukasti maalin erolla. NL:n puolella meno ei ollut yhtä sujuvaa kuin kaudella 2022–23, jolloin joukkue voitti Sveitsin mestaruuden.

– Koimme paljon tunteita, ja on selvää, että haluamme lisää. Kaupunki, seura ja fanit ovat uskomattomia ja olen erittäin motivoitunut tuomaan heille mestaruuspokaalin uudelleen, Hartikainen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle