Ganahl Pelicansista Lukkoon – Sahlstedt: "Emme odota ihmeitä"

LIIGA / Uutinen
Ganahlin pelit turkoosissa nutussa jäivät kahteentoista.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)
Manuel Ganahlin ja Pelicansin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Itävaltalaisen uusi seura on Rauman Lukko.

Alkukauden Pelicansia edustanut Manuel Ganahl siirtyy Lukkoon. Ganahl, 28, ehti edustaa lahtelaisia 12 ottelussa merkkauttaen yhden syöttöpisteen.

Laitahyökkääjän paikalla viihtyvän Ganahlin nyt purettu sopimus olisi päättynyt tulevana keväänä ja sisältänyt yhden optiovuoden. Lukko-sopimus on mitaltaan samanlainen, siis muotoa 1+1.

– Mukava persoona, jolla on kova halu pelata ja kehittyä. Pelicansista miehelle ei löytynyt sopivaa roolia, joten yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa koimme, että sopimuksen purkaminen on paras ratkaisu, kertoo Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.

– Ganahl on vahva pelaaja, joka pelaa hyvää peruslätkää. Hän pystyy pelaamaan roolia kuin roolia, niin tasakentällisin kuin yli- ja alivoimallakin. Kyseessä on ammattimies, kova urheilija ja myös ihmisenä hyvä tyyppi, luonnehtii uutta hankintaa puolestaan Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt.

– Emme kuitenkaan hae hänestä mitään sateentekijää. Ennemminkin odotamme hyvää peruspelaamista. [...] Emme odota Ganahlilta ihmeitä, mutta uskon hinta-laatusuhteen olevan tämän pelaajan osalta kohdallaan, Sahlstedt jatkaa seuran tiedotteessa.

Ennen tämänsyksyistä saapumistaan Suomeen Ganahl on pelannut Keski-Euroopan monikansallista EBEL-liigaa Grazin ja myöhemmin Klagenfurtin riveissä. Hänellä on vyöllään myös yhteensä 22 ottelua MM-kisojen pääsarjasta ja 1A-divisioonasta.

Ganahl on tällä hetkellä Itävallan maajoukkueen mukana harjoitusturnauksessa Puolassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle