Gabin Ville palaa takaisin RoKiin ja Eddie Ahlmark jatkaa joukkueessa

MESTIS / Uutinen
Gabin Ville pelasi päättyneellä kaudella Kokkolan Hermeksessä.
Kuva © Jarno Hietanen
Ranskalaishyökkääjä Gabin Ville ja puolustaja Eddie Ahlmark ovat solmineet vuoden mittaiset pelaajasopimukset RoKin kanssa.

22-vuotias ranskalaishyökkääjä Gabin Ville palaa Rovaniemelle yhden Hermeksessä pelatun kauden jälkeen. Mies iski kokkolalaisten paidassa tehopisteet 7+17 ja odottaa nyt innolla paluuta Lappiin.

— Mahtavaa palata Rovaniemelle - se tuntuu kuin toiselta kodilta minulle. En malta odottaa paluuta Lappi Areenalle ja tulevia hienoja (hetkiä) lajin parissa. Valmistaudun kauteen kovalla treenillä ollakseni valmis, kun kausi alkaa. Olen varma, että tulemme saavuttamaan hienoja juttuja yhdessä joukkueena, Ville kommentoi RoKin tiedotteessa.

— Gabin on vanha tuttu ja mahtavaa, että hän palaa kotiin. Hänellä on kova potentiaali ja hirveä hinku päästä eteenpäin urallaan ottamaan askelia kohti Liigaa. Gabin oli jo pari vuotta sitten tehokas, ja kokemusta sarjasta on vyöllä jo pari kautta. Uskon, että nyt hänellä on mahdollisuus todelliseen tuloskauteen, ja tämän vuoden jälkeen mahdollisuus siirtyä ylöspäin, joukkueen päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi Villen sopimusta.

— Gabin on oikealla tavalla tulisieluinen kaveri, joka pistää itsensä tunteella peliin mukaan, eikä jätä myöskään yleisöä kylmäksi. Hän on myös tykätty pelaaja oman joukkueen keskuudessa, Immonen kertoi.

22-vuotias Eddie Ahlmark aloittaa toisen kautensa rovaniemeläisten paidassa. Hyvän alivoimataidon omaava isokokoinen puolustaja on viihtynyt hyvin Lapissa.

— Hyvät fiilikset oli tehdä jatkosopimus. Viihdyn hyvin Rovaniemellä, joten on helppo jatkaa tutussa paikassa. Henkilökohtaisesti viime kausi meni ihan hyvin, mutta aina on parannettavaa. Yritän kesän aikana kehittyä joka osa-alueella mahdollisimman paljon. Tulevalle kaudelle tavoitteena on kehittyä pelaajana ja menestyä joukkueena, Ahlmark kommentoi.

Immonen uskoo Ahlmarkin ottavan tulevalla kaudella kehitysaskeleen, mikä johtaa nousuun korkeampiin sarjoihin.

— Eddie on todellinen urheilijatyyppi ja huippukuntoinen jätkä. Tulevalla kaudella hänellä on läpimurron paikka luotettavana peruspuolustajana ja alivoiman erikoisosaajana, joihin on isoa ruutua tarjolla. Kehityskohteena on erityisesti pelaamisen tasaisuuden parantaminen entisestään, josta nähtiin hyviä merkkejä jo päättyneellä kaudella, RoKi-valmentaja kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle