Frans Tuohimaa lähtee Jukureista SHL:ään, tilalle paikkaaja Ketterästä − "Pääsee nyt todistamaan kykynsä liigavauhdissa"

LIIGA / Uutinen
Frans Tuohimaan pelit eivät jatku Jukureissa.
Jukurien ja maalivahti Frans Tuohimaan tiet eroavat. Loppukaudeksi mikkeliläisten maalivahtiosastoa täydentämään tulee Ketterä-vahti Severi Auvinen.

Jukurit ja Frans Tuohimaa purkivat keskinäisen pelaajasopimuksensa. Aloite purkuun tuli Tuohimaalta, joka oli tyytymätön loppukaudesta tarjolla olleeseen rooliin ja peliaikaan. Jukurien maalia viimeisissä neljässä ottelussa on vartioinut Markus Ruusu.

Tuohimaa siirtyy loppukaudeksi SHL-joukkue Skellefteån miehistöön. Maailmanmestaruutta ja olympiakultaakin viime keväänä voittamassa ollut vahti on pelannut Ruotsissa aiemmin Allsvenskanissa kaudella 2015-2016 Leksandsin paidassa.

Kuluvaksi kaudeksi mikkeliläisryhmään siirtynyt Tuohimaa on torjunut tällä kaudella Liigassa 34 ottelua, joissa hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 89,5%. 

Tuohimaan tilalle Jukurien maalivahtiosastolle loppukauden mittaisella sopimuksella tulee Imatran Ketterän maalia vartioinut Severi Auvinen. 21-vuotias torjuja on pelannut tällä kaudella Mestiksessä 19 ottelua torjuntaprosentilla 91,6%.

− On hienoa, että Severi tarttui tilaisuuteen nopealla aikataululla. Hän on kuulunut läpi kauden Mestiksen parhaimpiin maalivahteihin ja pääsee nyt todistamaan kykynsä liigavauhdissa, totesi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle