Frölundassa menestystä niittänyt Patrik Carlsson Pelicansiin − "Teen aina kaikkeni joukkueen voiton eteen"

LIIGA / Uutinen
Carlsson on pelannut viime vuodet kotimaassaan Ruotsissa.
Pelicans vahvistaa hyökkäystään moninkertaisella CHL -ja SHL-mestari Patrik Carlssonilla.

Patrik Carlsson liittyy Pelicansin miehistöön yksivuotisella sopimuksella. 35-vuotias hyökkääjä siirtyy lahtelaisryhmään SHL-joukkue Frölunda HC:sta, jonka kanssa hänellä oli sopimus vielä tulevastakin kaudesta, mutta osapuolet päätyivät keskustelujen jälkeen purkamaan sen.

− Olemme käyneet keskusteluja "Purren" kanssa ja kertoneet hänelle, ettemme voi tarjota hänelle suurta roolia joukkueessa. Olemme kertoneet hänelle, että hän voi lähteä, jos saa mahdollisuuden muualta ja nyt sellaisen sai, taustoitti Frölundan urheilujohtaja Fredrik Sjöström.

Carlsson pelasi Frölundassa viimeiset viisi kautta ja edusti joukkuetta kaikkiaan 10 kaudella. Viime kaudella hän teki runkosarjassa 50 ottelussa tehot 10+15 ja pudotuspeleissä merkkautti 11 ottelussa neljä tehopistettä.

Göteborgilaisseurassa Carlsson ehti saavuttamaan runsaasti menestystä: hyökkääjä voitti kahdesti Ruotsin mestaruuden ja pääsi juhlimaan CHL:n voittoa neljä kertaa.

Liigakin on Carlssonille entuudestaan tuttu sarja, sillä hän kiekkoili kauden 2017-2018 HIFK:n riveissä. Tuolloin hän sai kaulaan kauden päätteeksi pronssimitalin.

− Kuvailisin itseäni ahkeraksi pelaajaksi, joka haluaa osallistua jään tapahtumiin kaukalon molemmissa päädyissä. Teen aina kaikkeni joukkueen voiton eteen, Carlsson kertoi.

− Patrik on monipuolinen sentteri, joka on saavuttanut urallaan paljon menestystä. Hän on loistava joukkuepelaaja, joka pystyy tekemään tehoja tasaisen varmasti illasta toiseen. Olemme todella iloisia, että Patrikin tasoinen pelaaja halusi liittyä joukkueeseemme, kommentoi Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.

» Lähetä palautetta toimitukselle