Flyersille kauden kahdeksas maalivahti − Stolarz vaihdettiin Talbotiin

NHL / Uutinen
Kokeneella Talbotilla on kiekko pomppinut tällä kaudella.
Kuva © Getty Images
Edmonton Oilers kauppasi entisen ykkösmaalivahtinsa Cam Talbotin Philadelphia Flyersiin, mistä vastineeksi tuli nuorempi maalivahti Anthony Stolarz.

Philadelphia Flyers ja Edmonton Oilers vaihtoivat maalivahteja. Cam Talbot siirtyi Flyersiin vaihdossa Anthony Stolarziin. Oilers teki kaupalla yli kolme miljoonaa dollaria tilaa palkkakattoonsa. Flyers puolestaan sai kokeneen kirittäjän huippulupaus Carter Hartille. Joukkue on tällä kaudella peluuttanut jo seitsemää eri maalivahtia.

Kaudella 2016-17 Talbot oli maalivahtien voittotilaston ykkönen ja Vezina Trophy -äänestyksen neljäs. Sittemmin kanadalaistorjuja ei ole yltänyt vastaavaan tasoon ja on tällä kaudella jakanut torjuntavastuun tasan Mikko Koskisen kanssa.

Stolarz on Flyersin toisen kierroksen varaus vuodelta 2012. Isokokoinen yhdysvaltalainen teki NHL-debyyttinsä kaudella 2016-17, jolloin pelejä kertyi seitsemän. Tällä kaudella Stolarz on torjunut 12 ottelussa.

Molempien maalivahtien sopimukset päättyvät tähän kauteen. 31-vuotias Talbot on rajoittamaton vapaa agentti, 25-vuotias Stolarz rajoitettu vapaa agentti.

» Lähetä palautetta toimitukselle