Flyers valitsi uuden valmentajansa − Alain Vigneaultista seurahistorian 21. päävalmentaja

NHL / Uutinen
Alain Vigneault on Philadelphia Flyersin uusi päävalmentaja.
Kuva © Getty Images
Alain Vigneault on Philadelphia Flyersin uusi päävalmentaja. 57-vuotias Vigneault on aiemmin toiminut Canadiensin, Canucksin ja Rangersin päävalmentajana. Seuran oman tiedotteen mukaan kyseessä on useamman vuoden sopimus.

Alain Vigneault on Philadelphia Flyersin uusi päävalmentaja. 57-vuotias Vigneault on aiemmin toiminut Canadiensin, Canucksin ja Rangersin päävalmentajana. 

Flyers ilmoitti maanantaina tehneensä Vigneaultin kanssa useamman vuoden mittaisen sopimuksen. Flyers GM Chuck Fletcher kommentoi hankintaa seuran julkaisemassa tiedotteessa. 

− Olemme innoissamme siitä, että Alain (Vigneault) tulee mukaan organisaatioomme ja johtaa joukkuettamme tulevaisuudessa. Hän on kerännyt urallaan valtavan määrän menestystä ja me uskomme, että hän pystyy auttamaan meitä matkalla menestykseen, kertoi Fletcher. 

Vigneault on valmentanut yli 1000 ottelua NHL:ssä ja hän on tällä hetkellä liigan historian 12. eniten voittoja kerännyt valmentaja. 

Ennen Flyers-pestin alkua, Vigneault toimii vielä Kanadan maajoukkueen päävalmentajana kevään MM-kisoissa. 

Flyers jäi kuluvalla kaudella pudotuspelien ulkopuolelle ja organisaatio antoi kesken kauden potkut päävalmentaja Dave Hakstolille. Loppukauden joukkuetta valmensi Scott Gordon

» Lähetä palautetta toimitukselle