Flyers jatkosopimukseen Brian Elliottin kanssa

NHL / Uutinen
Brian Elliott jatkaa Flyersin maalinsuulla myös ensi kaudella.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyers on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen maalivahti Brian Elliottin kanssa.

Philadelphia Flyers ilmoitti lauantaina kiinnittäneensä maalivahti Brian Elliottin yksivuotiseen ja 1,5 miljoonan dollarin arvoiseen jatkosopimukseen. 

− Brian on laadukas veteraanimaalivahti, joka on tärkeä johtaja joukkueessamme. Hänen valmistautumisensa ja työmoraalinsa ovat esimerkillisiä. Brian ja Carter Hart muodostavat vahvan ja menestyksekkään maalivahtikaksikon, joka puhaltaa yhteen hiileen, Flyersin GM Chuck Fletcher totesi.

− Olen ylpeä saadessani pysyä Flyersin organisaatiossa. Uskon vahvasti tähän joukkueeseen ja olen innoissani siitä, mitä voimme tulevaisuudessa saavuttaa, Elliott sanoi.

Neljännen kautensa Flyers-organisaatiossa aloittava Elliott pelasi viime kaudella 31 ottelua, joista hän saalisti 16 voittoa. Elliottin päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,87 ja torjuntaprosentti 89,9. Pudotuspeleissä Elliott pelasi kolme ottelua, joista hän voitti yhden. Elliottin päästettyjen maalien keskiarvo pudotuspeleissä oli 2,15 ja torjuntaprosentti 91,1.

Elliott on 14 NHL-kauden aikana edustanut Flyersin lisäksi myös Ottawa Senatorsia, Colorado Avalanchea, St. Louis Bluesia ja Calgary Flamesia.

» Lähetä palautetta toimitukselle