Flyers jatkoi puolustajahankintojaan − Justin Braun vaihtui kahteen varausvuoroon

NHL / Uutinen
Braun on pelannut koko aiemman NHL-uransa San Jose Sharksissa.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyers hankki puolustaja Justin Braun San Jose Sharksista vaihdossa tämän kesän toisen kierroksen varausvuoroon ja ensi vuoden kolmannen kierroksen varausoikeuteen.

32-vuotias Justin Braun siirtyy Philadelphia Flyersiin yhdeksän San Jose Sharksissa pelatun kauden jälkeen. Vaihdossa Sharks sai toisen kierroksen varausvuoron tämän vuoden varaustilaisuuteen ja kolmannen kierroksen varausoikeuden vuodelle 2020.

− Olemme innoissamme, kun saimme lisättyä Justinin puolustukseemme. Hän on hieno tyyppi ja laatupuolustaja, joka jämäköittää joukkuettamme, kommentoi Flyersin GM Chuck Fletcher seuran tiedotteessa.

Yhdysvaltalaispuolustaja on Sharksin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2007. Oikealta laukova Braun on pelannut 607 runkosarjaottelua tehoin 24+130. Toissakaudella 2017−18 hän teki yhden kauden piste-ennätyksensä 5+28. Työsulkukaudella 2012−13 Braun pelasi Tapparassa kuusi peliä tehoin 0+3.

Viime viikolla Flyers hankki myös puolustaja Matt Niskasen Washington Capitalsista vaihdossa Radko Gudasiin. Lisäksi joukkue osti puolustaja Andrew MacDonaldin sopimuksen ulos.

» Lähetä palautetta toimitukselle