Flames nimitti uudeksi GM:ksi entisen kapteeninsa Craig Conroyn

NHL / Uutinen
Flames nimitti Brad Trelivingin seuraajaksi Craig Conroyn (vas.)
Kuva © Getty Images
Craig Conroy on Calgary Flamesin seurahistorian kahdeksas GM. Samalla Flames tiedotti muista muutoksista johtoryhmässään.

Calgary Flames tiedotti tiistaina nimittäneensä Craig Conroyn, 51, joukkueen uudeksi GM:ksi. Conroy on järjestyksessään Flamesin seurahistorian kahdeksas GM.

Pelaajauransa Flamesin riveissä vuonna 2011 päättänyt Conroy on toiminut seuran johtotehtävissä uransa loppumisesta lähtien. Viimeiset yhdeksän vuotta entinen Flames-kapteeni palveli seuran apulais-GM:nä.

– Organisaatiolle on palkitsevaa tiedostaa, että pätevin yksilö tehtävään on kasvanut talon sisällä. Craig tuo tuoreen lähestymistavan ja paljon energiaa. Hän on erinomainen kommunikoija, päättäväinen, kova työntekijä ja hän panostaa suhteiden luontiin. Hänen intohimonsa Flamesiä ja yhteisöä kohtaan ovat vertaansa vailla. Craig on valmis haasteeseen johtaa joukkueemme Stanley Cup -voittajaksi, seuran presidentti Don Maloney kommentoi Conroyn valintaa.

Conroy oli kiitollinen seuran johtoportaalle häneen kohdistetusta luottamuksesta.

– Viimeisten 12 vuoden aikana olen panostanut aikaani kaikkiin jääkiekkotoimintoihimme ollakseni valmis tähän päivään. Olen valmis vastaanottamaan tämän haasteen, ja lupaan faneillemme, että joukkueemme tekee vaadittavan työn tehdäkseen heidät ylpeiksi matkalla mestaruuteen.

NHL-otteluita Conroylle kertyi pelaajana yhteensä 1090 pudotuspelit mukaan lukien. Flamesin lisäksi Conroy edusti pelaajaurallaan St. Louis Bluesia, Los Angeles Kingsiä sekä hänet varannutta Montréal Canadiensia. Flamesin kapteenina hän toimi kaudella 2002−03.

Samassa yhteydessä Flames tiedotti nimittäneensä David Nonisin seuran jääkiekkotoimintojen varapresidentiksi ja apulais-GM:ksi. Seuran muina apulais-GM:inä toimivat jatkossa myös Brad Pascall ja Chris Snow.

» Lähetä palautetta toimitukselle