Flames ja Panthers vaihtoivat sadan pisteen miehiä: Huberdeau Calgaryyn, Tkachuk Floridaan

NHL / Uutinen
Jonathan Huberdeaun ura jatkuu Kanadan puolella.
Kuva © Getty Images
NHL:ssä nähtiin tähtipelaajien välinen kauppa, kun Matthew Tkachuk ja Jonathan Huberdeau vaihtoivat seuroja päittäin. Mukana liikkui myös kaksi muuta pelaajaa ja varausoikeus.

Jonathan Huberdeau oli 115 pisteellä NHL:n pistepörssin kolmas, edellään vain Connor McDavid ja samat pisteet kerännyt Johnny Gaudreau. Koko tähänastisen NHL-uransa Panthersissa pelannut 29-vuotias Huberdeau ehti pelata Floridassa kymmenen kautta.

24-vuotias Matthew Tkachuk puolestaan sijoittui NHL:n pistepörssissä kahdeksanneksi 104 tehopisteellä. Hän ehti pelata Calgary Flamesissa kuusi kautta.

Tkachuk oli kaupan tapahtuessa rajoitettu vapaa agentti, mutta teki välittömästi sen jälkeen kahdeksan vuoden ja 76 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Panthersin kanssa. Palkkakattoon sopimus vaikuttaa näin 9,5 miljoonan dollarin verran.

Huberdeaun lisäksi Calgary Flames saa puolustaja MacKenzie Weegarin, kolme NHL-ottelua pelanneen Cole Schwindtin sekä ehdollisen ykköskierroksen varauksen vuodelle 2025. Varausvuoro ei matkaa Flamesille, mikäli Panthers varaisi kymmenen ensimmäisen joukkueen joukossa. Panthers saa lisäksi neljännen kierroksen varausoikeuden niin ikään vuoden 2025 varaustilaisuuteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle