Flames hankki lisää tulivoimaa − Tyler Toffoli jättää pohjamutiin vajonneen Canadiensin

NHL / Uutinen
Viime pudotuspeleissä Toffoli teki 22 ottelussa tehopisteet 5+9.
Kuva © Getty Images
Calgary Flames hankki vahvistusta hyökkäykseensä Tyler Toffolista, joka on pelannut edelliset puolitoista kautta Montréal Canadiensissa.

Tyynenmeren divisioonassa toisena oleva Calgary Flames tehostaa hyökkäyksensä maalintekopotentiaalia. Seura hankki 29-vuotiaan Tyler Toffolin NHL:n pohjamutiin vajonneesta Montréal Canadiensista. Toffoli on tällä kaudella tehnyt 37 ottelussa ainoastaan yhdeksän maalia − edellisellä kaudella osumia syntyi 52 otteluun 28.

Vaihtokaupassa Flames luopui hyökkääjä Tyler Pitlickistä, 20-vuotiaan Emil Heinemanin pelaajaoikeuksista sekä ensimmäisen (2022) ja viidennen (2023) kierroksen varausoikeuksista. Heinemanin pelaajaoikeudet siirtyivät aiemmin Florida Panthersista Flamesille vaihtokaupassa, jossa oli osallisena Sam Bennett.

Toffolin nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2024 saakka ja hän tienaa sen aikana keskimäärin 4,25 miljoonaa dollaria kaudessa. Kanadalaishyökkääjä on pelannut aiemmin myös Los Angeles Kingsissä ja Vancouver Canucksissa. Parhaalla kaudellaan hän on latonut 31 maalia, kaudella 2015−16.

30-vuotias Pitlick on puolestaan esiintynyt tällä kaudella 25 ottelussa maaleitta. Canadiens on yhdysvaltalaiselle jo NHL-uran kuudes seura.

» Lähetä palautetta toimitukselle