FPS:n hyökkäys täydentyy jatkajilla ja testimiehillä

MESTIS / Uutinen
FPS:n hyökkäys täydentyy kuudella pelaajalla.
Kuva © Sami Kemppainen, sami.kemppainen@jatkoaika.com
Forssan Palloseuran hyökkäys täydentyy kolmella viime kauden jatkajalla, jonka lisäksi ryhmään tulee kolme pelaajaa koeajalle.

FPS teki jatkosopimukset Jyri Waajakosken, Niklas Sahan sekä Jukka-Pekka Kurteliuksen kanssa. Heidän lisäkseen joukkueeseen liittyvät koeaikasopimuksilla Eetu Rasalahti, Daniel Bäckström ja Paul Manushin.

Jatkajista Waajakoski, 24, oli viime kaudella forssalaisryhmän avainpelaajia Suomi-sarjassa, sillä hän oli joukkueen toiseksi tehokkain pistemies viimeistelemällä 34 ottelussa tehot 18+24=42. 

Yhden Mestis-ottelun jo forssalaisten edellisellä Mestis-visiitillä kaudella 2005-2006 pelannut Kurtelius iski viime kaudella Suomi-sarjassa 34 ottelussa 26 tehopistettä. 36-vuotias konkari toimi myös joukkueen varakapteenina.

22-vuotias Saha aloittaa jo viidennen peräkkäisen kautensa FPS:n edustusjoukkueessa. Viime kaudella hän merkkautti 34 ottelussa pisteet 6+4=10. 

Rasalahti, 21, siirtyy Forssaan Norjan kolmannelta sarjatasolta Skien IHK:sta. Pelejä tuli norjalaisseurassa sekä edustusjoukkueessa että U21-ryhmässä. Edustusjoukkueessa hän takoi 16 ottelussa 55 tehopistettä ja U21-joukkueessa 35 kamppailussa pisteitä syntyi 63 kappaletta. Kouvolalaislähtöinen hyökkääjä on pelannut aiemmin myös Suomi-sarjassa HC Giantsissa.

Helsinkiläislähtöisen Bäckströmin viime vuodet ovat kuluneet Pohjois-Amerikassa. Neljä edelliskautta 25-vuotias hyökkääjä pelasi yliopistokiekkoa NCAA III-tasolla Westfield Staten yliopistossa. Viime kaudella 27 ottelussa syntyivät tehot 14+15=29. 

Välivuodelta kiekkokaukaloihin palaava Manushin on forssalaisjoukkueelle entuudestaan tuttu pelaaja, sillä hän kiekkoili joukkueessa lyhyen pätkän kaudella 2018-2019. Tuolloin hän nakutti 15 ottelussa pisteet 9+6=15. 31-vuotiaalta hyökkääjältä löytyy kokemusta Suomi-sarjan lisäksi myös Venäjän VHL-sarjasta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle