FPS solmi kuusi jatkosopimusta − tehokkaasti esiintyneet Moberg ja Karlsson jatkavat

MESTIS / Uutinen
Aleksi Karlsson pääsi kokeilemaan viime kaudella Mestistä TUTOssa.
Kuva © Saimi Airaksinen
Forssan Palloseura jatkoi tulevan kauden joukkueen kokoamista tekemällä jatkosopimukset kuuden viime kauden pelaajansa kanssa. Sopimusnipusta löytyivät muun muassa pistenikkarien Aleksi Karlssonin ja Totte Mobergin nimet.

FPS:n riveissä ensi kaudella Mestiksessä jatkavat maalivahti Petrus Lintonen sekä puolustajat Joona Tala, Samuli Virtanen ja Joona Vainio. Hyökkääjistä jatkosopimuksiin nimensä kirjoittivat Aleksi Karlsson ja Totte Moberg.

Lintonen on FPS:n monivuotinen luottovahti. 28-vuotiaalle forssalaiskasvatille tuleva kausi on jo yhdeksäs edustusjoukkueessa. Viime kaudella hän torjui forssalaisveräjällä 24 ottelua torjuntaprosentilla 91,1.

− Ei olisi ihan heti uskonut, kun matkustimme Jyväskylästä viimeisen playoff -ottelun jälkeen kohti Forssaa, että ensi kaudella saan pukea vihreän paidan päälleni Mestiksessä. Muistelin n. 10 vuoden takaista juttuani paikallisessa lehdessä, jossa kerroin unelmani/tavoitteeni olevan nousu Mestikseen FPS:n paidassa. Nyt tuo unelma on täyttynyt. Tällä hetkellä täytyy saada oma tekeminen askeleen ylemmäksi, jota uusi sarjataso tulee vaatimaan, Lintonen kommentoi.

Tala oli viime kaudella FPS:n tehokkain puolustaja, kun hän iski 35 ottelussa tehot 2+28. 24-vuotias puolustaja on pelannut urallaan aiemmin myös 27 Mestis-ottelua TUTOn ja Peliittojen riveissä.

Joukkueen kapteenina toiminut Virtanen viimeisteli päättyneellä kaudella 35 ottelussa tehot 3+11. Vainio keräsi puolestaan 35 ottelussa 15 tehopistettä. Vainion veli on urallaan yli 300 liigaottelua pelannut, maajoukkuepaidassakin esiintynyt ja ensi kaudella SHL:n Växjössä kiekkoileva Juuso Vainio.

Hyökkäyspäähän jatkosopimukset tehneet Karlsson ja Moberg olivat forssalaisryhmän tehopelaajia. Karlsson tehtaili 36 ottelussa 34 tehopistettä. Moberg puolestaan oli joukkueen tehokkain pelaaja iskemällä 35 ottelussa tehot 11+33=44.

− Mahtava fiilis päästä kasvattajaseuran kanssa pelaamaan Mestistä. On ollut hienoa olla mukana nostamassa Palloseuraa sarjaporrasta ylemmäs, ja vielä hienompaa on saada mahdollisuus jatkaa ja yrittää auttaa joukkuetta menestymään Mestiksessä, Karlsson totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle