FCL: Kahdeksan joukkuetta lähempänä Suomen mestaruutta

Muut Sarjat / Uutinen
Kuva © Twitch
Finnish Championship Leaguen 6vs6 -pelimuodon ensimmäinen pudotuspelikierros on pelattu. 16 joukkueesta kierroksen jälkeen on mukana enää kahdeksan. Välieriessä selviää Assembly Summer 2019 -tapahtumassa finaalipeleissä nähtävät joukkueet.

Pudotuspelien ensimmäinen kierros on takana ja viikonlopun aikana puolet joukkueista joutui hautaamaan haaveensa Suomen mestaruudesta.

Otteluparit pelasivat paras kolmesta menetelmällä, eli kahdella voitolla joukkue lunasti paikkansa pudotuspelien toiselle kierrokselle eli välieriin.

FILADELPHIA (1) 2
 Invictus (16) 0

FILADELPHIA sai suoran kutsun pudotuspeleihin eikä pelannut lohkovaiheessa lainkaan. Invictus sijoittui 4. lohkon sijalle kolme.

SOPPAJENGI (2) 2
 Mockba (15) 0

SOPPAJENGI ja Mockba pelasivat lohkovaiheen samassa 1. lohkossa. SOPPAJENGI sijoittui lohkonsa ensimmäiseksi ja Mockba kolmanneksi.

Northern Ascendancy (3) 2
 HC Wildcard (14) 1

Northern Ascendancy ja HC Wildcard pelasivat myös keskenään samassa lohkossa. Northern Ascendancy otti 2. lohkon ensimmäisen sijan ja HC Wildcard kolmannen.

HAVU Gaming (4) 2
 POGGERS (13) 0

HAVU Gaming kuului 1. lohkoon ja sijoittui toiseksi. POGGERS pelasi 4. lohkossa ja sijoittui niin ikään lohkonsa toiseksi.

Almost Famous (5) 2
 TIKI TALK (12) 1

Almost Famous voitti oman 3. lohkonsa. TIKI TALK sijoittui 5. lohkon toiseksi.

Raccoon Rampage (6) 1
 GHETTO FIREBIRDS (11) 2

Raccoon Rampage saavutti lohkovaiheessa 5. lohkon ykkössijan. GHETTO FIREBIRDS vaikutti 3. lohkossa ja päätyi toiselle sijalle.

Butterfly Effect (7) 2
 Rusty Blades (10) 0

Butterfly Effect kuului myös 5. lohkoon ja sijoittui kolmanneksi. Vastustaja Rusty Blades pelasi itsensä 2. lohkon toiselle sijalle.

Symphony (8) 2
 Dynasty (9) 1

Symphony oli lohkovaiheen päättyessä 3. lohkon kolmannella sijalla. Dynasty puolestaan voitti 4. lohkon.

Välieriin etenevät joukkueet jakautuvat ottelupareihin seuraavalla tavalla:

FILADELPHIA - GHETTO FIREBIRDS

SOPPAJENGI - Symphony

Northern Ascendancy - Butterfly Effect

HAVU Gaming - Almost Famous

Välierät ratkaistaan ensimmäisen pudotuspelikierroksen tavoin paras kolmesta menetelmällä ja ne pelataan keskiviikkoon 24.7. mennessä. Tällä viikolla saamme siis tietää, mitkä neljä joukkuetta nähdään Assembly Summer 2019 -tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa lauantaina 3.8. järjestettävissä finaaleissa.