Ex-SaiPa-kapteenin veljenpoika Jesse Koskenkorva keltamustiin – paikkaa loukkaantunutta Kevin Fitzgeraldia

LIIGA / Uutinen
Koskenkorva on urakoinut aiemman Liiga-uransa pääosin Oulun Kärpissä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Koskenkorva siirtyy Lappeenrantaan lokakuun loppuun ulottuvalle lainalle. Kärpillä on kuitenkin oikeus kutsua hyökkääjänsä takaisin tarvittaessa jo kesken lainan.

Saimaan Pallo täydentää rivejään hyökkääjä Jesse Koskenkorvalla. Seura tiedotti torstaina hankkineensa Koskenkorvan lainalle Oulun Kärpistä. 

Kärppien tiedotteessa kerrotaan, että lainasopimus SaiPaan on voimassa lokakuun loppuun saakka, mutta Kärpillä on oikeus kutsua Koskenkorva takaisin tarvittaessa jo aiemmin. Koskenkorvan Kärpät-sopimusta on jäljellä vielä 2+1 vuotta.

23-vuotias Haukiputaan Ahmojen kasvatti on pelannut Liiga-urallaan 125 runkosarjaottelua, joista yhtä vaille kaikissa hän on edustanut Kärppiä. Päättyneellä kaudella hän pelasi 42 ottelussa ja iski ennätyspisteensä 5+11.

SaiPa kertoo hankkineensa Koskenkorvan Kevin Fitzgeraldin jättämän aukon tilkkeeksi. Fitzgerald loukkaantui viime viikolla, ja hänen vammansa osalta tutkimukset ovat kesken. Vielä maanantaina SaiPa luonnehti Fitzgeraldin loukkaantumista pikkuvammaksi, samoin kuin laitahyökkääjä Valtteri Lipiäisen.

Koskenkorva on SaiPaa seuraaville vanhastaan tuttu nimi. Jessen setä Kimmo Koskenkorva pelasi keltamustissa kaudet 2005−2007 ja toimi jälkimmäisellä kaudella seuran kapteenina − viimeisenä ennen Ville Kohon kapteeniaikoja.

Jesse Koskenkorva on SaiPan käytettävissä jo perjantaisessa Lalli Partinen -muisto-ottelussa HIFK:ta vastaan. Hän pelaa SaiPassa numerolla 51. Laina-aikana pelattavassa SaiPa−Kärpät-ottelussa Koskenkorvaa ei nähdä kummankaan joukkueen kokoonpanossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle