Etelä-Suomen tiukat yleisötilaisuusrajoitukset ovat voimassa tammikuun loppuun asti

LIIGA, MESTIS, KHL / Uutinen
Etelä-Suomessa pelataan pääsarjatason jääkiekko-otteluja tammikuun loppuun asti suljetuin ovin.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti jatkavansa Helsingin ja Uudenmaan, Kanta-Hämeen sekä Kymenlaakson sairaanhoitopiirien yleisötilaisuuksien rajoituksia tammikuun viimeiseen päivään asti.

Helsingin ja Uudenmaan, Kanta-Hämeen sekä Kymenlaakson sairaanhoitopiireissä jatkuvat yleisötilaisuusrajoitukset nykyisellä päätöksellä 31.1.2021 saakka, kertoo Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiedotteessaan.

Näiden sairaanhoitopiirien alueet ovat edelleen koronapandemian leviämisvaiheessa, joten rajoituksia nähtiin aiheelliseksi jatkaa. Alueet noudattavat täten kymmenen hengen kokoontumisrajoituksia yleisötapahtumissaan. 

Mestis on ollut 23.12.2020 alkaen keskeytettynä toistaiseksi, joten kyseinen päätös vaikeuttaa kauden jatkumista entisestään. Sarjan 14 joukkueesta kolme (FPS, Kiekko-Espoo ja Kiekko-Vantaa) pelaa kotiottelunsa mahdolliset tammikuun kotiottelunsa ilman yleisöä. 

Liigaseuroista rajoitukset koskettavat HIFK:ta, HPK:ta ja KooKoota. Kaksi ensi mainittua pelaavat tammikuun loppuun mennessä kumpikin kuusi kotiottelua ja KooKoo viisi kotiottelua.

KHL-seura Jokerit pelaa kuusi kotiottelua Helsingissä ilman yleisöä tammikuun viimeiseen päivään mennessä.

Päivitetty 5.1.2021 klo 19.08: Täsmennetty Etelä-Suomen alueen seuroja ja korjattu Mestiksen joukkuemäärä 14:ksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Haastattelu
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Lue myös