Etelä-Saimaa: Tero Lehterä ei jatka SaiPassa kuluvan kauden jälkeen

LIIGA / Uutinen
Lehterän pesti on tulossa päätökseensä.
Kuva © Jarno Hietanen
Tällä hetkellä lomautettuna oleva päävalmentaja Tero Lehterä ei ole jatkamassa SaiPan peräsimessä tämän kauden jälkeen, kertoo toimitusjohtaja Jussi Markkanen Etelä-Saimaalle.

Etelä-Saimaan mukaan Tero Lehterä ei jatka SaiPan päävalmentajana tulevan kevään jälkeen. Lehterä on muun SaiPa-valmennuksen ohella tällä hetkellä lomautettuna.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kertoo Etelä-Saimaalle, että tulevan päävalmentajan on hyväksyttävä joukkueen strategia sekä sopia pelaajien kehittäjän rooliin. Myös 100 000 − 150 000 euron palkkahaarukka käy ilmi toimitusjohtajan kommenteista.

− Kyllä me katsomme markkinoita ja haluamme valita meille parhaan vaihtoehdon. Toki tiedämme, ketä on vapaana, Markkanen kertoo.

Lappeenrantalaisten riveissä valmistellaan jo ensi kautta. Kaikkien nykyvalmennuksen jäsenten sopimukset ovat katkolla tämän kauden päätteeksi.

− Kyllä tämä varmasti selkenee, ihan lähitulevaisuudessa päätöksiä tehdään.  Markkanen sanoo Etelä-Saimaalle.

SaiPa haluaa panostaa tulevaisuudessa nuoriin pelaajiin. Markkanen nostaa esiin Matias Mäntykiven, Veikko Loimarannan, Leevi Karjalaisen ja Valtteri Ojantakasen nimet.

− Meillä on tosi paljon lahjakkaita nuoria pelaajia, joita halutaan viedä eteenpäin. Olemme tehneet tietoisesti työtä, että olemme saaneet meidän A-nuorten kärkeä paremmaksi.

Sitä, siirtyykö spekulaatoissa liikkunut Pekka Virta SaiPan päävalmentajaksi Markkanen ei kommentoinut.

» Lähetä palautetta toimitukselle