Eskil Woldin pelit HPK:ssa pelattu − ura jatkuu Ruotsissa

LIIGA / Uutinen
Eskil Woldin pelit jatkuvat Allsvenskanissa.
HPK-hyökkääjä Eskil Woldin sopimus on purettu. Norjalaishyökkääjä jatkaa uraansa Ruotsin Allsvenskanissa.

Eskil Wold ja HPK purkivat yhteisymmärryksessä kuluvaa kautta koskeneen sopimuksensa. Toista kauttaan hämeenlinnalaisryhmässä pelannut 21-vuotias norjalaishyökkääjä jäi alkusyksystä pieneen rooliin, sillä hän esiintyi vain kahdessa liigaottelussa.

− Nuorena pelaajana Eskil tarvitsee suurempaa kiekollista roolia kehittyäkseen. HPK kiittää Eskiliä joukkueen eteen antamastaan panoksesta ja toivottaa onnea tulevaisuuteen, HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki kommentoi.

Woldin pelit jatkuvat Ruotsissa, kun hyökkääjä teki sopimuksen HockeyAllsvenskania pelaavan Nybro Vikingsin kanssa. Sarjan nousijajoukkue on aloittanut kautensa vahvasti, sillä se johtaa sarjaa seitsemän pelatun ottelun jälkeen.

− Saamme Eskilistä jännittävän, nuoren ja rohkean pelaajan. Hänellä on hyvät luisteluominaisuudet sekä pelinymmärrys ja hän on hyvä harjoittelija, joten uskomme hänen sopivan hyvin joukkueeseemme, kuvaili Nybron urheilujohtaja Rasmus Aro.

Wold saa uudessa seurassaan myös paljon suomalaisia joukkuetovereita, sillä Nybroa edustavat myös Aleksi Ainali, Juho Liuksiala, Eero Savilahti sekä Janne Väyrynen.

» Lähetä palautetta toimitukselle