Erik Karlsson jatkaa Sharksissa kahdeksan vuoden jättisopimuksella – kokonaisarvo 92 miljoonaa dollaria

NHL / Uutinen
Karlsson kirjautti päättyneellä kaudella 45 tehopistettä 53 runkosarjaottelussa.
Kuva © Getty Images
29-vuotias tähtipuolustaja teki päättyneellä kaudella 45 tehopistettä 53 runkosarjaottelussa.

San Jose Sharks on solminut kahdeksan vuoden mittaisen ja CapFriendly.comin mukaan yhteensä 92 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen puolustaja Erik Karlssonin kanssa. Karlssonin uusi sopimus vaikuttaa Sharksin palkkakattoon 11,5 miljoonan dollarin verran ja se sisältää siirron estävän pykälän.

Karlsson, 29, siirtyi Sharksiin viime kesänä Ottawa Senatorsista massiivisen pelaajakaupan yhteydessä. Ruotsalaispuolustajan jatkosopimuksen myötä Senators saa kauppaan ehdollisena sisältyneen Sharksin toisen kierroksen varausvuoron kesän 2021 varaustilaisuuteen. 

Karlsson pelasi loukkaantumisen vuoksi runkosarjassa 53 ottelua tehden niissä tehot 3+42. Pudotuspeleissä hän oli vain osittain pelikuntoinen, mutta kirjautti silti 19 otteluun 16 tehopistettä. Ruotsalaispuolustajan nivunen operoitiin toukokuun lopussa ja hänen odotetaan olevan pelikunnossa ensi kauden alkuun mennessä. 

Karlsson on tehnyt NHL-urallaan yhteensä tehot 129+434 680 pelaamassaan runkosarjaottelussa. Hänet on palkittu urallaan kahdesti kauden parhaalle puolustajalle jaettavalla Norris Trophylla. Karlsson on alun perin Senatorsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2008.

» Lähetä palautetta toimitukselle