Epäselvyys hälvenee: Telia ei veloita asiakkailtaan Liigasta koko toukokuuta

LIIGA / Uutinen
Kahdesta viimeisestä Liiga-finaalista Telia veloittaa yhden pelin hinnan.

Moni Liigan seuraaja on joutunut pohtimaan kauden aikana, millainen lasku sarjaa televisioivalta teleoperaattori Telialta kevään huipennuksesta asiakkailleen tuleekaan. Epäselvyys johtuu siitä, että Telian perustilauspaketit ovat kuukausimaksullisia, ja toukokuussa pelattiin tänäisen seitsemännen finaaliottelun jälkeen kaksi Liiga-kamppailua.

Vielä kauden alla Telialla ei ollut tietoa, millainen toukokuun mahdollinen laskutus on.

Pakettivaihtoehtoja Telialla on ollut kaksi. Liiga-passi, jolla on päässyt katsomaan kaikkien joukkueiden kaikki ottelut sekä Joukkuepassi, jolla on nähnyt oman joukkueen kaikki ottelut. Nyt on selvinnyt, että toukokuun kahdesta ottelusta Telian eri pakettien tilaajat maksavat yhden yksittäisen ottleun hinnan, 13,90 euroa.

Kesäkuukausilta Telia ei peri maksua, vaikka tilaus olisi päällä. Seuraava veloitus tapahtuu syyskuussa, jolloin hinta on jälleen normaali. Elokuussa pelattavat harjoitusottelut Telia televisioi asiakkailleen ilman erillismaksua. Jos paketin irtisanoo kesän ajaksi ja ottaa uudelleen harjoituskauden alkaessa, jo elokuulta veloitetaan 14,90 euroa.

Asioista kertoi Jatkoajalle Telian communications manager Katriina Puro.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Telia

Kaudesta 2018-19 alkaen Liigan uutena mediakumppanina on toiminut ruotsalaisen Telia Companyn Suomen maayhtiö Telia Finland. Yhteistyösopimus on kuuden vuoden mittainen.

Kolumni
Viestintä- ja tyylimoka: Liiga jatkuu koronasta huolimatta, mutta kovimpana metelinä on kuulunut lapsellinen purnaus kokoplekseistä
16.12.2020 21:03
Liiga palasi tyylikkäällä Pelicansin ja TPS:n ottelulla kaukaloon koronasta huolimatta. Kiitollisuuden sijaan olemme saaneet kuulla lapsellista nurinaa kokoplekseistä.
Artikkeli
Tappara ja HIFK jyräsivät runkosarjassa, eLiiga huipentuu kutkuttaviin pudotuspeleihin
6.12.2020 10:23
Historian ensimmäinen eLiiga on saatu runkosarjan osalta pakettiin. Pudotuspelejä odotetaan suurella mielenkiinnolla, eikä sarjaa olla hautaamassa tämän kauden jälkeen.
Artikkeli
Kansainväliset huiput ja nälkäiset yllättäjät taistelevat eLiigan mestaruudesta − maailmanmestari Erik Tammenpää: ”Lähden tähänkin voittaminen mielessä”
30.10.2020 12:44
Telian ja Liigan järjestämä eLiiga lätkäistään käyntiin sunnuntaina. Kilpapelaamisen huippunimi Erik "EKI" Tammenpää odottaa kauden alkua vesi kielellä.