Epäselvyys hälvenee: Telia ei veloita asiakkailtaan Liigasta koko toukokuuta

LIIGA / Uutinen
Kahdesta viimeisestä Liiga-finaalista Telia veloittaa yhden pelin hinnan.

Moni Liigan seuraaja on joutunut pohtimaan kauden aikana, millainen lasku sarjaa televisioivalta teleoperaattori Telialta kevään huipennuksesta asiakkailleen tuleekaan. Epäselvyys johtuu siitä, että Telian perustilauspaketit ovat kuukausimaksullisia, ja toukokuussa pelattiin tänäisen seitsemännen finaaliottelun jälkeen kaksi Liiga-kamppailua.

Vielä kauden alla Telialla ei ollut tietoa, millainen toukokuun mahdollinen laskutus on.

Pakettivaihtoehtoja Telialla on ollut kaksi. Liiga-passi, jolla on päässyt katsomaan kaikkien joukkueiden kaikki ottelut sekä Joukkuepassi, jolla on nähnyt oman joukkueen kaikki ottelut. Nyt on selvinnyt, että toukokuun kahdesta ottelusta Telian eri pakettien tilaajat maksavat yhden yksittäisen ottleun hinnan, 13,90 euroa.

Kesäkuukausilta Telia ei peri maksua, vaikka tilaus olisi päällä. Seuraava veloitus tapahtuu syyskuussa, jolloin hinta on jälleen normaali. Elokuussa pelattavat harjoitusottelut Telia televisioi asiakkailleen ilman erillismaksua. Jos paketin irtisanoo kesän ajaksi ja ottaa uudelleen harjoituskauden alkaessa, jo elokuulta veloitetaan 14,90 euroa.

Asioista kertoi Jatkoajalle Telian communications manager Katriina Puro.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Telia

Kaudesta 2018-19 alkaen Liigan uutena mediakumppanina on toiminut ruotsalaisen Telia Companyn Suomen maayhtiö Telia Finland. Yhteistyösopimus on kuuden vuoden mittainen.

Uutinen
Telia saa vihdoin tuotua HTML5-soittimen myös suosituimmille verkkoselaimille
5.12.2019 15:10
Liigan mediakumppani Telia ilmoitti tuovansa viimein käyttöön HTML5 -soittimen myös suosituimmille verkkoselaimille. Safari -selain odottaa vielä HTML5 -soitinta.
Haastattelu
Telian lupaukset toiselle Liiga-kaudelleen: 5G-testejä, valmentajamikitystä, UHD-kuvanlaatua, lehdistötilaisuudet televisioidaan
28.8.2019 9:00
Viime kaudelle Liigan mediakumppaniksi tullut Telia on valmiina uuden kauden alkuun. Yhtiön mukaan ongelmista on otettu oppia. Lähetyksiin luvataan uusia ominaisuuksia.
Uutinen
Uutta: Telian laaja HTML5-tuki ei ole valmis, Liiga-kausi alkanee vanhentuneella Silverlightilla – Jatkossakin ainoa maksutapa on lasku
28.8.2019 9:00
Telia toi maaliskuussa HTML5-soittimen IE- ja Edge-verkkoselaimille. Muut selaimet saavat yhä odottaa uutta soitinta. Liiga-pakettien ainoana maksutapana säilyy lasku.

Lue myös