Epäselvyys hälvenee: Telia ei veloita asiakkailtaan Liigasta koko toukokuuta

LIIGA / Uutinen
Kahdesta viimeisestä Liiga-finaalista Telia veloittaa yhden pelin hinnan.

Moni Liigan seuraaja on joutunut pohtimaan kauden aikana, millainen lasku sarjaa televisioivalta teleoperaattori Telialta kevään huipennuksesta asiakkailleen tuleekaan. Epäselvyys johtuu siitä, että Telian perustilauspaketit ovat kuukausimaksullisia, ja toukokuussa pelattiin tänäisen seitsemännen finaaliottelun jälkeen kaksi Liiga-kamppailua.

Vielä kauden alla Telialla ei ollut tietoa, millainen toukokuun mahdollinen laskutus on.

Pakettivaihtoehtoja Telialla on ollut kaksi. Liiga-passi, jolla on päässyt katsomaan kaikkien joukkueiden kaikki ottelut sekä Joukkuepassi, jolla on nähnyt oman joukkueen kaikki ottelut. Nyt on selvinnyt, että toukokuun kahdesta ottelusta Telian eri pakettien tilaajat maksavat yhden yksittäisen ottleun hinnan, 13,90 euroa.

Kesäkuukausilta Telia ei peri maksua, vaikka tilaus olisi päällä. Seuraava veloitus tapahtuu syyskuussa, jolloin hinta on jälleen normaali. Elokuussa pelattavat harjoitusottelut Telia televisioi asiakkailleen ilman erillismaksua. Jos paketin irtisanoo kesän ajaksi ja ottaa uudelleen harjoituskauden alkaessa, jo elokuulta veloitetaan 14,90 euroa.

Asioista kertoi Jatkoajalle Telian communications manager Katriina Puro.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Telia

Kaudesta 2018-19 alkaen Liigan uutena mediakumppanina on toiminut ruotsalaisen Telia Companyn Suomen maayhtiö Telia Finland. Yhteistyösopimus on kuuden vuoden mittainen.

Artikkeli
Kansainväliset huiput ja nälkäiset yllättäjät taistelevat eLiigan mestaruudesta − maailmanmestari Erik Tammenpää: ”Lähden tähänkin voittaminen mielessä”
30.10.2020 12:44
Telian ja Liigan järjestämä eLiiga lätkäistään käyntiin sunnuntaina. Kilpapelaamisen huippunimi Erik "EKI" Tammenpää odottaa kauden alkua vesi kielellä.
Kolumni
Näkemys: Klassikkopelit, Kiekko-Espoo ja JoKP ruokkivat nostalgianälkää, mutta tulevaisuutta ei voi rakentaa menneisyyden varaan
13.5.2020 16:30
Nostalgisina aikoina täytyy pitää huolta, että visiot suuntaavat tulevaisuuteen eivätkä menneeseen.
Kolumni
Pakina: Liigapelaajalle morsian ja Salatut kiekkoelämät – MTV:n ensi kauden liigalähetykset vievät hassuttelun uudelle tasolle
13.5.2020 13:34
Oranssit pikkutakit, uuden näkökulman asiantuntijat ja viihteen maksimointi. Mitäpä muutakaan voisi odottaa täydelliseltä kiekkolähetykseltä?

Lue myös