Ensimmäisen tähdistöottelukutsunsakin pokannut Joonas Korpisalo jatkaa Jarmo Kekäläisen tallissa vielä kaksi kautta

NHL / Uutinen
Joonas Korpisalo on edustanut koko NHL-uransa Blue Jacketsiä.
Kuva © Aaron Doster, USA Today Sports

Maalivahti Joonas Korpisalo ja Columbus Blue Jackets ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. The Athleticin Blue Jackets -toimittaja Aaron Portzlinen mukaan Korpisalo tienaa ensimmäisestä kaudesta 2,2 miljoonaa dollaria ja toisesta 3,4 miljoonaa. 

Sopimus tietää 25-vuotiaalle Korpisalolle sitä, että sen päättyessä hänellä on ensi kertaa urallaan mahdollisuus rajoittamattoman vapaan agentin statukseen, jolloin hän on vapaa neuvottelemaan sopimuksista muidenkin seurojen kanssa. 

− Joonas sai mahdollisuuden pelata runsaasti pelejä ennen loukkaantumistaan ja hän vastasi huutoon pelaamalla aivan All-Star-tasolla, Blue Jackets -GM Jarmo Kekäläinen suitsuttaa.

− Hän on nuori ja lahjakas maalivahti, jolla on erinomainen työmoraali ja halu menestyä.

Korpisalon kausi sujuikin siinä määrin vahvasti, että hänet valittiin mukaan kauden tähdistöotteluun, jonka joutui kuitenkin jättämään väliin polvivamman vuoksi. Läpimurtokauttaan pelannut maalivahti ehti pelata viisi ottelua loukkaantumisesta toivuttuaan ennen kauden keskeyttämistä.

Koko NHL-uransa Blue Jacketsiä edustanut Korpisalo pelasi tällä kaudella 37 ottelua, joista mukaan tarttui 19 voittoa, torjuntaprosentti 91,1 sekä kaksi nollapeliä.

» Lähetä palautetta toimitukselle