Ensimmäisen kierroksen pudotuspelijoukkueiden kokoonpanoissa muutoksia − Panu Mieho palaa Ilves-nuttuun

LIIGA / Uutinen
Panu Mieho palaa tositoimiin.
Kuva © Tiia Mahkonen
Torstaina pelataan Liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausottelut. Jokainen joukkue muuttaa pelaajistoaan hieman runkosarjan lopusta.

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit ovat Kärpät ja Sport sekä Ilves ja KooKoo. Joukkueet lähtevät torstain kamppailuihin pienillä kokoonpanomuutoksilla.

Kärpät sekoittivat puolustajaparejaan runkosarjasta, kun ykkösparissa olleet Libor Sulak ja Shaun Heshka luutivat eri pareissa. Sulakin parina on nuori Kasper Puutio ja Heshkan vierellä Joona Huttula. Ludwig Byström ja Mikko Niemelä muodostavat oululaisten ykköspakkiparin. Hyökkäyksessä Juhamatti Aaltonen ja Aku Räty ovat vaihtaneet paikkoja.

Sportin riveistä löytyvät jälleen runkosarjan viimeisen ottelun huilanneet isokokoiset hyökkääjät Jonne Virtanen ja Olavi Vauhkonen.

Ilves saa takaisin kokoonpanoonsa Panu Miehon, joka on ollut pitkään sivussa tositoimista. Hyökkääjä on nelosketjun laiturina vitjassaan Matias Myttynen ja Joose Antonen. Ville Meskanen ja Teemu Väyrynen ovat poissa kokoonpanosta.

KooKoo pääsee lähtemään pitkäaikaispotilaita lukuun ottamatta parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun Kyle Platzer, Kasper Björkqvist ja Martin Berger tulevat pelaavaan miehistöön.

Muokattu: 15.4.2021, kello 12.38: Otsikkoa muutettu ja ingressiä täydennetty.

» Lähetä palautetta toimitukselle