Ensi kesän NHL-varaustilaisuus on siirretty – uusi ajankohta hämärän peitossa

NHL / Uutinen
Anton Lundell on kovin suomalaislupaus tulevassa varaustilaisuudessa.
NHL:n varaustilaisuutta ei päästä järjestämään alkuperäisen aikataulun mukaan.

NHL on keskiviikkona ilmoittanut, että ensi kesäkuussa järjestettäviksi suunniteltujen varaustilaisuuden, palkintogaalan ja scouting combinen ajankohtia on siirretty. Tilaisuuksien uudet ajankohdat eivät ole vielä tiedossa epävarman tilanteen takia.

Tuleva varaustilaisuus oli tarkoitus järjestää Montréalissa 26.–27. kesäkuuta. Tilaisuuden ykkösvaraukseksi on yleisesti povattu kanadalaista Alexis Lafrenièreä, kun taas suomalaisista pelaajista korkeimmaksi varaukseksi on ennustettu HIFK:n Anton Lundellia.

Niin ikään tyypillisesti NHL:n runkosarjan päättymisen jälkeen pidettävän varaustilaisuuden korkeimpien varausvuorojen arvonnan ajankohtaa on siirretty.

Muun muassa varattavien pelaajien lihaskuntoa ja hapenottokykyä testaava scouting combine -tilaisuus on myös siirretty myöhemmäksi. Tämä tapahtuma oli tarkoitus järjestää Buffalossa 1.–6. kesäkuuta.

Neljäs siirtyvä tapahtuma on NHL-kauden perinteisesti päättävä palkintogaala, joka on järjestetty Las Vegasissa vuodesta 2009 lähtien.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.
Uutinen
Kolumni
Näkemys: Valoa koronakevääseen – Telian päätös näyttää liigan klassikko-otteluja on upea kulttuuriteko
2.4.2020 11:36
Nostalgiaottelut ovat rajoitusten ja eristäytymisen keskellä elävän jääkiekkokansan apatiaan parasta mahdollista lääkettä.

Lue myös