Ensi kesän NHL-varaustilaisuus on siirretty – uusi ajankohta hämärän peitossa

NHL / Uutinen
Anton Lundell on kovin suomalaislupaus tulevassa varaustilaisuudessa.
NHL:n varaustilaisuutta ei päästä järjestämään alkuperäisen aikataulun mukaan.

NHL on keskiviikkona ilmoittanut, että ensi kesäkuussa järjestettäviksi suunniteltujen varaustilaisuuden, palkintogaalan ja scouting combinen ajankohtia on siirretty. Tilaisuuksien uudet ajankohdat eivät ole vielä tiedossa epävarman tilanteen takia.

Tuleva varaustilaisuus oli tarkoitus järjestää Montréalissa 26.–27. kesäkuuta. Tilaisuuden ykkösvaraukseksi on yleisesti povattu kanadalaista Alexis Lafrenièreä, kun taas suomalaisista pelaajista korkeimmaksi varaukseksi on ennustettu HIFK:n Anton Lundellia.

Niin ikään tyypillisesti NHL:n runkosarjan päättymisen jälkeen pidettävän varaustilaisuuden korkeimpien varausvuorojen arvonnan ajankohtaa on siirretty.

Muun muassa varattavien pelaajien lihaskuntoa ja hapenottokykyä testaava scouting combine -tilaisuus on myös siirretty myöhemmäksi. Tämä tapahtuma oli tarkoitus järjestää Buffalossa 1.–6. kesäkuuta.

Neljäs siirtyvä tapahtuma on NHL-kauden perinteisesti päättävä palkintogaala, joka on järjestetty Las Vegasissa vuodesta 2009 lähtien.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Uutinen
Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen
23.10.2020 0:04
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.
Uutinen
Kärpissä toinen koronatartunta – kolmetoista KalPa-pelaajaa karanteeniin
19.10.2020 16:10
Kärppien joukkueelle viikonloppuna tehdyissä koronavirustesteistä löytyi yksi tartunnan saanut pelaaja, joka oli kokoonpanossa perjantain KalPa-ottelussa.

Lue myös