Ensi kesän NHL-varaustilaisuus on siirretty – uusi ajankohta hämärän peitossa

NHL / Uutinen
Anton Lundell on kovin suomalaislupaus tulevassa varaustilaisuudessa.
NHL:n varaustilaisuutta ei päästä järjestämään alkuperäisen aikataulun mukaan.

NHL on keskiviikkona ilmoittanut, että ensi kesäkuussa järjestettäviksi suunniteltujen varaustilaisuuden, palkintogaalan ja scouting combinen ajankohtia on siirretty. Tilaisuuksien uudet ajankohdat eivät ole vielä tiedossa epävarman tilanteen takia.

Tuleva varaustilaisuus oli tarkoitus järjestää Montréalissa 26.–27. kesäkuuta. Tilaisuuden ykkösvaraukseksi on yleisesti povattu kanadalaista Alexis Lafrenièreä, kun taas suomalaisista pelaajista korkeimmaksi varaukseksi on ennustettu HIFK:n Anton Lundellia.

Niin ikään tyypillisesti NHL:n runkosarjan päättymisen jälkeen pidettävän varaustilaisuuden korkeimpien varausvuorojen arvonnan ajankohtaa on siirretty.

Muun muassa varattavien pelaajien lihaskuntoa ja hapenottokykyä testaava scouting combine -tilaisuus on myös siirretty myöhemmäksi. Tämä tapahtuma oli tarkoitus järjestää Buffalossa 1.–6. kesäkuuta.

Neljäs siirtyvä tapahtuma on NHL-kauden perinteisesti päättävä palkintogaala, joka on järjestetty Las Vegasissa vuodesta 2009 lähtien.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Uutinen
KalPan tilikausi oli raskaasti tappiollinen, liikevaihto romahti yli kaksi miljoonaa euroa
23.6.2021 19:10
Korona kuritti KalPan tilikauden selkeästi tappiolliseksi, minkä lisäksi myös liikevaihto kutistui roimasti.
Timanttikuva
Täällä Leijonia ulkoilutetaan
5.6.2021 14:51
Leijonat ja muut joukkueet ovat puhuneet läpi MM-turnauksen siitä, kuinka he pääsevät hotellioloissa ulkoilemaan vain pienelle, aidatulle alueelle. Aidattu alue todella on pieni.

Lue myös