Ensi kesän NHL-varaustilaisuus on siirretty – uusi ajankohta hämärän peitossa

NHL / Uutinen
Anton Lundell on kovin suomalaislupaus tulevassa varaustilaisuudessa.
NHL:n varaustilaisuutta ei päästä järjestämään alkuperäisen aikataulun mukaan.

NHL on keskiviikkona ilmoittanut, että ensi kesäkuussa järjestettäviksi suunniteltujen varaustilaisuuden, palkintogaalan ja scouting combinen ajankohtia on siirretty. Tilaisuuksien uudet ajankohdat eivät ole vielä tiedossa epävarman tilanteen takia.

Tuleva varaustilaisuus oli tarkoitus järjestää Montréalissa 26.–27. kesäkuuta. Tilaisuuden ykkösvaraukseksi on yleisesti povattu kanadalaista Alexis Lafrenièreä, kun taas suomalaisista pelaajista korkeimmaksi varaukseksi on ennustettu HIFK:n Anton Lundellia.

Niin ikään tyypillisesti NHL:n runkosarjan päättymisen jälkeen pidettävän varaustilaisuuden korkeimpien varausvuorojen arvonnan ajankohtaa on siirretty.

Muun muassa varattavien pelaajien lihaskuntoa ja hapenottokykyä testaava scouting combine -tilaisuus on myös siirretty myöhemmäksi. Tämä tapahtuma oli tarkoitus järjestää Buffalossa 1.–6. kesäkuuta.

Neljäs siirtyvä tapahtuma on NHL-kauden perinteisesti päättävä palkintogaala, joka on järjestetty Las Vegasissa vuodesta 2009 lähtien.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Liiga valmistautuu koronasta huolimatta ensi kauteen kuin normaaliin
20.5.2020 16:02
Uutta kautta suunnitellaan alkavaksi normaaliin tapaan syyskuussa.
Uutinen
IL: IIHF lykkäsi uuden puheenjohtajan valintaa vuodella, ensi vuoden MM-kisojen ajankohta myöhentyi
19.5.2020 22:57
René Fasel jatkaa IIHF:n johdossa ainakin vuoden odotettua pidempään. Lisäksi ensi vuoden MM-kisat venyvät kesäkuulle asti.
Uutinen
Myös HIFK sopuun palkanalennuksista – koskevat koko henkilöstöä
15.5.2020 16:46
HIFK sai sovittua palkkaleikkauksista.

Lue myös